PUBG Mobile 12. Sezon

ChiaX

Team Arcenia
Emektar Üye
Mesajlar
596
En iyi cevaplar
37
Beğeniler
694
Puanları
2,620
Ruh hali
145988


PUBG Mobile 12. Sezon

Herkese merhaba sevgili okurlar. Bugün sizlerle birlikte bu yıl içinde gelecek PUBG Mobile sürümünün 12. sezonunun bizlere getireceği yenilikleri hakkında kısa bir şekilde bahsedeceğim.

PUBG Mobile

Son yılların en popüler mobil oyunu olan PUBG Mobile, yeni bir sezon ile karşımıza çıkıyor. Bakalım, bu karşılaşmamız iyi mi olacak kötü mü? Tüm detayları sizler için derledim. Ancak; elimizde henüz kesin ve net bilgiler yok. Bilgiler fazla da değil. Bu nedenle, verilen minimal bilgiler ile idare etmeye çalışacağız.

Önceki Sezonlar

PUBG Mobil önceki sezonlarında çoğumuzu şaşırtmıştı. Ne ile mi? Tabii ki de; tek bir sezonda gelirinde %431 artış göstererek. Bu ödülün ne kadarını bize verdi? Bu ödülden kimler memnun oldu? İşte bunlar aklımızda ta önceki sezonlardan kalan soru işaretleri...

Genel Durum

Son zamanlarda yapılan analizlere göre PUBG Mobil her geçen gün daha da çok indiriliyor. Şu anki indirime sayısını söyleyince, hepinizin biraz şok olacaksınız ancak söylüyorum. Evet, PUBG Mobil 600.000.000 (600 Milyon) indirmeye ulaştı ve halen daha bu sayı artmakta. Kısacası, genel durumu iyiden de öte gidiyor.

Sezon 12 Yenilikleri

Bisiklet dükkanından mı başlasak; yoksa bisikletler için yeni kostümler ile mi... Bu bilgilerin resmi olmadığını da hatırlatarak, yeniliklerin bisiklet ağırlıklı olmasını da muhtemel buluyorum. Ek olarak, açığa çıkan bu içeriklere daha detaylı bir şekilde bakmak gerekir ise, kırmızı ve siyah olmak üzere iki farklı erkek kostümü ve pembe renkli bir kedi kostümü ön planda.

Kesinlik Oranı Hakkında

Yukarıda bulunan bilgilerin çoğu zaten kesin ve kanıtlanmış. Amma
ve lakin, şöyle bir durum da vardır ki; son kategoride (Sezon 12 Yenilikleri) bulunan hiçbir bilginin resmi olmaması ile birlikte, yazdıklarımın yüzde yüz güncellemede geleceği de belli değil. Ancak şu ana kadar, aksini iddia eden olmadığı için ben bilgilerin doğru olduğunu düşünmekteyim. Ve açıkçası, bu güncelleme için bir o kadar da heyecanlı olmaktayım.

Son

Sonraki içeriklerimde görüşmek üzere. İyi forumlar!
 


Moderatör tarafından düzenlendi:

EchTR

Taş Madencisi
Mesajlar
68
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
56
Puanları
240
Ruh hali
Bu kadar sezon çıkarmak saçma. Olsa olsa büyük güncelleme olur.
 

DonsuzTurkk

java
Mesajlar
557
En iyi cevaplar
4
Beğeniler
719
Puanları
1,260
Ruh hali
Başarıyla devam eden bir oyun. Her evde mutlaka bir kişinin oynadığı oyun. :)
 

Üst