PUBG Mobile Dans Hareketleri Nasıl Açılır?

GökdenizKurman

YASAKLANDI
Mesajlar
159
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
24
Puanları
160
Ruh hali
116015


116016


Pubg Mobil Dans Hareketleri Nasıl Açılır

Hepinize merhabalar sevgili forum üyeleri. Bugün sizlere "Pubg Mobil Dans Hareketleri Nasıl Açılır" konusunu sunacağım. Hadi konuya geçelim!

Pubg Mobile Nedir

PUBG Mobil diğer adı ile Playerunknown's Battlegrounds Mobil, 2018'de ortaya çıkmıştır. Oyunun amacı 100 kişi arasından 1. olarak çıkmaktır fakat oyunun içerisinde eğlence modları da var, bu modlarda oyuncu sayısı daha azdır. Bildiğim kadarıyla 20 kişi olarak girdiğiniz zombi modu da var; hem oyuncular hem de zombiler ile zorlu bir mücadele veriyorsunuz. Oyunda silah, zırh, dürbünler bularak gelişiyorsunuz. Mesela 8x dürbün buldunuz, bir keskin nişancı silahına takarak düşmanları daha yakından görebilir ve onları rahatlıkla vurabilirsiniz. Oyun içinde bulunan dropları da unutmamak lazım. PUBG Mobil kısaca böyle bir oyundur.


PUBG Mobil Dans Hareketleri Nasıl Açılır?

PUBG Mobil'de dans hareketlerini açmak için şu anlık yapılacak tek şey var. Royale Pass almak. Royal Pass'ın hem ücretsizi hem de ücretlisi bulunmakta. Bu Royal Pass'ı satın alarak içinden dans hareketleri çıkarabilir ve onları kullanabilirsiniz. Siz oyunda vakit geçirdikçe, görevleri tamamladıkça bu dans figürlerini kazanma şansınız olacak. Hem ücretli hem de ücretsiz sürümde dans figürü elde edebilirsiniz. Fakat ücretli sürümde bu çok çok daha kolay olacaktır.

Bu dans hareketlerini Emote sayesinde kullanabilirsiniz. Emote, sizin animasyon vb. şeyleri kontrol ettiğiniz bir tekerdir. Ana lobide bulunan ''Özelleştir'' kısmında ''Emote Slotu'' seçeneği bulunmaktadır. O kısma sahip olduğunuz dans hareketlerini ekleyebilirsiniz. Böylece Emote açıldığında dans figürünü seçebileceksiniz.

Eğer Emote kısmını nasıl açacağınızı bilmiyorsanız aşağıdaki adımları takip edin:

1- Ayarlara giriş yapın.
2- Ayarlar kısmından kontrollere girin.
3- Emote seçeneğini bulun ve bir tuş atayın.
4- Seçtiğiniz tuşu kullanarak Emote'yi açabilirsiniz.

Konumu okuduğunuz için teşekkürler. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi Forumlar.
 


Son düzenleme:

dostveviski

Yazıyor...
Sponsor
Mesajlar
804
En iyi cevaplar
17
Beğeniler
419
Puanları
990
Ruh hali
[HORT] Dans ederken adamlar hs atıyor
 

Üst