Pudingden Anılar #1 | Bir kız arkadaşım ol...

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Cidden çok küçüktüm böyle şeyleri gördükçe günlük utanma dozumu yeterince alıyorum.

Son düzenleme:
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Boş işler bunlar. Oturun derslerinize çalışın. Bunları yapmak için çok zamanınız olacak.

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boş işler bunlar. Oturun derslerinize çalışın. Bunları yapmak için çok zamanınız olacak.

okulda arkadaş izletmişti sadece bi başını izlemiştik çok azıcık bi bölümünü sadece adam tavandan atlarkenki tavanı delerkenki kısmı gördümki hoca iceri gimişti videonun adını söylemişti bana ama ben anlayamamıştım şimdi sonuna kadar izleyince oneymiş öyle uhha dedim :D

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2

Şair burda yalnızlığımı vurgulamış .s[DOUBLEPOST=1413819134,1413628755][/DOUBLEPOST]Ertesi gün okula gelir :

Serviste @Akoleroski ile konuşuyorum kanka kız güzel işte ama bilmiyorum bakar mı bakmaz mı ne olur , ( arada s4 vs g2 muhabbeti ) , neyse okula geldik bir şekilde. Geç kalmışız derse girdik ilk ders bitti arkadaşlar kaş göz yapıyor bana ne yapmayı düşünüyorsun dercesine . O gün okulda orkestranın çalışması vardı yanlış hatırlamıyorsam . İndik çalışmayı izlemeye ( sinem arkadaşları falan kız dolu orası ) geçtik dinliyoruz bi yandan ben bakıyorum kıza bir yandan o bakıyor ( gülüyor birde terbiyesiz ) arkadaşım geldi kulağıma fısıldadı kanka sana bakıyorlar falan diye ( tam fısıldama diyemezsin o gürültüde normal ses tonu ) orkestra bitti çıkıyoruz bir baktım arkadaş ( bülent olsun hadi ) beni kızın yanına itti bende beklemiyorum tabi böyle bir şey. Kız böyle bi baktı noluyor dercesine , arkadaş baskısı var gidip konuşmam yönünde fakat utangacım gidemiyorum yemiyor anlatabildim mi .s O günde öyle bitti çok extreme şeyler yaşanmadı .

Gün gün anlatıyorum bugün devamı geliyor.[DOUBLEPOST=1414315868][/DOUBLEPOST]Hikaye sıkabilir ben size kalan kısmı özet olarak anlatıyım.

Ben kıza arada böyle görmemiş gibi bakıyorum bir hafta sonra gene aynı orkestra çalışması var indik izliyoruz o arada sayın @Akoleroski yanımdadır. Akoleroski ile çalışmayı izlerken bir yerden sonra sıkıldım dışarı çıktım. Akoleroski birşeyler konuştu sinemle sonra yanıma geldi ve kanka senle çıkmazmış dedi . Ege şok ege iptal ege wefad . ( Ege ben oluyorum ama ismim ege değil. ) Burda yüzüme ilk tokatı yemiş bulundum gibi bir şey . Önemli kısma gelelim senesonu gösterisinin olucağı gün hazırlıklar yapılırken oturduk seyirci koltuklarına bütün sınıf yan yana , sinem geldi önümüze oturdu 1-2 arkadaşı ile beraber yanımdaki bağırdı ege çok yağşığlısın diye . Şöyle bir bakış attım yanımdakine kızda döndü bi baktı ben yerin dibine girdim ***.Neyse sahne arkasına geçtik , oturuyoruz. Kızda yakın mesafede bizim bu bağıran arkadaş gitmiş kızla konuşmuş bu demiş herkesle çıkarım onla çıkmam . Bizimki durmamış yapıştırmış cevabı . Sınıfın etobur çocuğunu çağırdı bunla çıkar mısın yaptı . Bu istisna demiş :ASUyFHGWYUFHWY. O günden sonra kızın yüzüne bakmadım desem yeridir .

Bunlar geride kaldı geçtiğimiz gün 25.10.2014 tarihinde kızın okuluna gittim birkaç tanıdık var diye . Bu ilk gün bana gelipde soran kızla konuşuyoruz öyleydi böyleydi sinem geldi. Oturduğum kız kalktı konuştular falan geldi geri kız dedi geçen seneden daha yakışıklı olmuş diyor dedi.Gidip vurasım geldi kızı öyle diyim .

Buda hikayenin sonudur taktik hala beklenir.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Kız sadece sana bakmıyorsa sorunu kendinde arayacan yeğen