Pvp Arena (Full World Edit)

Pvp arenanın Video' sunu Yükleyeyim mi?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar. Dedimki: ''millet wesiz ordan burdan alıntı yaparak pvp arena yapıyor. Ben de kendi pvp arenamı niye yapmıyayım ?'' dedim. We ile bir Pvp Arena yaptım. Video' yu sonra koyucam. Şimdilik bir oylama yapıyorum. Alttaki resimlere benzer bir pvp arena yapılışını yükliyeyim mi, yükleyeyim mi? diye bir soru soruyorum. Oylamayı 1 hafta bekliyeceğim.

Bu resimler daha sadece yapılmış vaziyette. Renk falan vermedim ama video'da renkli yapıcam.
ayrıca arkadaslar dekorasyon ile ilgili fikirlerinizi yazablirsiniz...!
EMEĞE SAYGI LÜTFEN! BEĞENMEYİ UNUTMAYIN
EMEĞE SAYGI LÜTFEN! BEĞENMEYİ UNUTMAYIN
1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
//hcyl Mod On :sırıtmak:

evren468

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
-açık renk tahta kullanarak yanlardn merdiven yap
-arenanın etrafına ve ortasına birer sıra demir parmaklık koy (ortaya mutlaka etrafı sana kalmış)
-arena bölümünün zeminine beyaz bloklar ekleyebilirsin (demir blok,yün vs.)
-dış tarafını gene World edit ile bir giriş yap gişe falan koy ne bileyim :D
başka yok belki geri kalan yarısını (tepesini) cam ile kapatsan güzel olabilir (gene yuvarlak şekilde :D) (olabilir dedim yalnız olur demedim :D)

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
-açık renk tahta kullanarak yanlardn merdiven yap
-arenanın etrafına ve ortasına birer sıra demir parmaklık koy (ortaya mutlaka etrafı sana kalmış)
-arena bölümünün zeminine beyaz bloklar ekleyebilirsin (demir blok,yün vs.)
-dış tarafını gene World edit ile bir giriş yap gişe falan koy ne bileyim :sırıtmak:
başka yok belki geri kalan yarısını (tepesini) cam ile kapatsan güzel olabilir (gene yuvarlak şekilde :sırıtmak:) (olabilir dedim yalnız olur demedim :sırıtmak:)
zemini kum ve toprak ile yaptim tam gercek havasi oldu birde 4 merdiven vardi onlari diamond,gold,lapis,emerald yaptim. yani 4 büyükler savasir gibi demir parmakliklari yapicam ve birde savasilan yerin son bloguna(yani 3 blok yükseklitte olan yere son resimde gösterilen :D) yukari dogru cam cektim.[DOUBLEPOST=1372926379,1372926244][/DOUBLEPOST]ve ayrica üstü yuvarlak yapabilirsin demissim ama .//hsphere glass komutuyla cam yaptim yukarisini, fakat sphere bir küre oldugu için alt kısmı savas alanina geliyor ve onu kirmasi cok zor (yani karmasik) cam oluğu için :D[DOUBLEPOST=1372926466][/DOUBLEPOST]la oy verin oyy :D

evren468

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tavsiyelerimi dinlediğin için teşekkürler :D
yeni ressimleri koyarsın :D

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yükseklik falan iste aa bide uzaklik :sırıtmak: yani demek istedigim bi kodda ortaya bu cikmiyor şöle bi en az 10 dk sürüyo :sırıtmak:

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Üst kısımlara merdiven koyarak oturak sandalye görünümü verebilirdin izleme amaçlı güzel fakat geliştirilebilir bi çalışma.