PVP de kılıçla adam öldüremiyor musunuz ? Rayandu ve Kılıç sanatı Part 1

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sen Bow ile takılmıyor muydun PvP kralı Rayandu bey :S
1. Ben her türlü PVP yi yapabiliyorum. Kılıçta daha iyiyim Bow da biraz zorlanıyorum. Tabi bu Rayandu nun yenileceğini mi gösterir ? Tabi ki hayır. SG ya da HG oynarken öleceğim zamanlar leave atarım. Karşımdakinin beni öldürme hakkının olmadığını düşündüğümden.

2. Ben PVP kralı değilim. Kral olamam. Çünkü ben asskickerim. Bir yerlerde yaşı küçük çocuklar iyi bir pvp oyuncusu olduğunu sanıp herkese artislendiği zaman "Rayandu" yu çağırırlar. Doğukan'ı çağırmazlar.

3. Doğukan olduğum zaman PVP imparatoru olabilirim. Ama Rayandu olduğum zaman bambaşka bir şey.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
1. Ben her türlü PVP yi yapabiliyorum. Kılıçta daha iyiyim Bow da biraz zorlanıyorum. Tabi bu Rayandu nun yenileceğini mi gösterir ? Tabi ki hayır. SG ya da HG oynarken öleceğim zamanlar leave atarım. Karşımdakinin beni öldürme hakkının olmadığını düşündüğümden.

2. Ben PVP kralı değilim. Kral olamam. Çünkü ben asskickerim. Bir yerlerde yaşı küçük çocuklar iyi bir pvp oyuncusu olduğunu sanıp herkese artislendiği zaman "Rayandu" yu çağırırlar. Doğukan'ı çağırmazlar.

3. Doğukan olduğum zaman PVP imparatoru olabilirim. Ama Rayandu olduğum zaman bambaşka bir şey.
Gece Savaşçısı Rayandu ve The Emperor Doğukan mısın o zaman .s

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yap jitter gerisini boşver :D
Taktik olarakta bende bir şey söyleyeyim bari :D Adam tam size vuracakken öne doğru zıplayın adamın üstünden uçarak arkasına inin o hala önüne vurmaya çalışırken siz arkasında olacaksınız :D

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
İşte bu olmuş, böyle şeylerle gelin artık -_-

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Oyuncuya dalarken her zaman sprint yapsak bir şey olurmu yani hızlı koşma ?

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saolda. Yahu ayarlar aynı kalmış survival serverde eğilim derken düştüm hemde koşarak. S.s.s.s.