pvp de ws atanlara oto hapis yapılabilir mi?

asitsoft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
eskiden knight oynardım.minecrafta benzer yönleri var.son 1 haftadır serverı geziyorum oyunu çözmeye başladım.
commond block ile serverda baya etkili onulabiliyor.alışveriş yapılabilecek fuction serverlar var lapis kazanları inceledim.skyblock hunger game gibi modları oynadım.
genelde server sahipleri vip satışlarından sonra pvp yi açıyorlar.vip sahipleri servera giren yeni oyuncuları kesiyor.dümenide böyle döndürüyorlar.oyunda hileler mevcut.ss e yakalanmadığınız sürece adminlere bişi yapmıyor.açıkcası evde kurduğum server a bağlandığımda daha zevkli bir oyun oluyor.

lafı fazla uzatmadan. commond block ile geceleri pvp gündüzleri pvp kapalı yapılabilir.ancak pvp nin açık olmasını ama ws atıldığında öldüren kişinin ceza olarak hapse ışınlanması yapılabilir mi?

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Command block'lar günün vaktini inceleyemez sanırım. O dediğini skript veya plugin yardımı ile yapıyorlar :)

asitsoft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Command block'lar günün vaktini inceleyemez sanırım. O dediğini skript veya plugin yardımı ile yapıyorlar :)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

command block ile pvp açma kodunu baya araştırdım ama server properties den oluyor.ben istiyorumki server propertiste heryerde pvp açık.ancak ws atan kişi hapise girmeli yani öldüren kişi belirli bir bekleme bölgesine ışınlanmasını istiyorum.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Wg gibi komutları da command block içinden çağırabiliyordun sanırım. Aynı bu sistemle geliştirerek yapabilirsin sanırım bunu. Sonuçta scoreboard diye bir şey var. Bir oyuncuya vurmayı da kaydedebiliyor. Eğer hapse gitmesini istersen bunu kurarsın. Sonra bunu bi clock'a bağlarsın. Bu clock birine vurma score'u 1 veya daha fazla olanları arar. Bulunca onu sıfırlar ve o kişiyi hapse gönderir. Yazarak anlatmak zor tabi.