Pvp Serveri icin Hile Engelleyici Plugin

MC4FUN

play.mc4fun.net
En iyi cevaplar
4
Arkadaşlar iyi günler Yakın zamanda güzel bir PvP Serveri Projem var.
Ve Bunun icin en başta gelen şeyler AntiHile plugini.

Normalde bildiginiz gibi %98 'lik Kısım leak Türü pluginler kullaniyor.
Ben anti hile pluginini satın almak istiyorum
Anti hile plugini icin ayırdıgımız bütce 100tl.
Kill Aura , Anti Knockback , Nofall , Criticals
Türü Hileleri Kısmen Engelleyebilen plugin önerebilirmisiniz?
Server Sürümü 1.8 Ve üzeri olucaktır.
Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.​

R3tro

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim önerim AAC eklentisini satın almanız bütçenize tam uygun 91 TL fiyatı var. Kill aura vb. pvp hilelerini neredeyse tamamen engellediğini söyleyebilirim :).

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AAC güzel bir hile koruması ama bizim dodis atmayı bile heyçkır abilerimizi buda durdurmuyor alsanız bile sunucuda bir kaç yetkili olması lazım her türlü banlıyosun gidiyor

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
AAC güzel bir hile koruması ama bizim dodis atmayı bile heyçkır abilerimizi buda durdurmuyor alsanız bile sunucuda bir kaç yetkili olması lazım her türlü banlıyosun gidiyor
Dodis derken kastın DDoS ise DDoS'u bir minecraft sunucu eklentisiyle durdurabileceğini düşünmen saçmalıktanda öte bir durum.
Ve AAC değil, AntiAura öneririm.
AAC NPC ile KillAura engellemeye çalışıyor, en kolay bypasslanan olay.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dodis derken kastın DDoS ise DDoS'u bir minecraft sunucu eklentisiyle durdurabileceğini düşünmen saçmalıktanda öte bir durum.
Ve AAC değil, AntiAura öneririm.
AAC NPC ile KillAura engellemeye çalışıyor, en kolay bypasslanan olay.
Dodisi ben troll amaçlı yazdım nasıl yazıldığını şu an 8 yaşındaki çocuk bile biliyor AAC nin nasıl çalıştığınıda biliyorum DDoS'u bir eklenti ile durdurabileceğini sölemedim nerenle okudun yazıyı avcunun içindeki gözle mi ? herhalde o el o an neyse uyarı almak istemiyorum dodisi şu amaçla yazdım ddos atmayı öğrenince kendini hacker sanan çocuklarla dalga geçmek için birde dalga geçtiğimi anlamaman bir hayli ironik gülünç duruma düştün şu an enazından b enim gözümde <_<