PvP Serverim Hakkında Çok önemli! Developer-Skripter!

berkant1960

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gençler şuanda 3 gb ramli 26 slot bir serverim var. Baya bir paramızda var nitradoda. Fakat sürekli aynı şeylerden bıktım.Ve gerçekten bana çok yardım edebilecek çok iyi bir developer veya skripter arıyorum.Serveri spainpvp gibi yapacagız.Ve mükemmel olacak.Fakat servere bazı şeyler ekliyecegiz.Pusula ve 1v1 duel için bekleme lobisi gibi.Bana çok yardım edebilecek kişiler arıyorum.Karşılığını vereceğiz! Ulaşım için sykpe verin!

berkant1960

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya şu anda gerçekten işinde iyi olan Developer veya Skripter arıyoruz.Bizim için önemli olan bu.Builder gerekmiyor malesef şu an.

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yardımcı olabilirim. buildim kötüdür fakat skript az çok :)
birde pusula 1.v1 için skript gerekmez :) Ben hallederim...

Son düzenleme:

berkant1960

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok teşekkürler.Bu arada kesinlikle biyom değildir.Servere özel ffa map yaptırdım.Bence artık Biyom klişesi kalkmalı...

berkant1960

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bakın şunu yapmak istiyorum.İlk başta bir hub mapi yükleyeceğiz.Daha sonra pusula gerekli.İnsanlar pusuladan ffa,1v1 gibi şeyleri seçip gidecekler.1V1'E tıkladıklarında 1v1 bekleme lobisine gidecek.Bizde oraya tabela vs koyacagız.FFA'da ise direk ffa mape ışınlayacak.İleride EGGWars,SKYWars gibi minigame leride ekliyeceğim.

berkant1960

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynen öyle.Fakat sadece bu kadar değil.Birkaç tane istek skript var onlarında kodlanması gerek.