√PvP Serverimize Kendine Güvenen Builder Arıyoruz!√

Buildin İyimi :) ?

• Evet, Çok İyi :)

Kullanılan: 6 75.0%
  • Hayır, Kötü :(

Kullanılan: 2 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

PerseusCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, PvP Serverimiz İçin Builder Arıyoruz 7/24 Aktif Olmaya Çalışıyoruz Ve Buildere İhtiyacımız Var

Server FFA ve 1vs1 Serveridir

Buildi İyi Olan Arkadaşlarımız Lütfen Yorum Yazsın :) HerZaman Aktif Olmaya Çalışıyoruz.. :)

İyi Oyunlar!

IP : ovinix.batihost.com

TheMagness

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle selamın aleyküm kardeşim.Builder olabilirim..Türkiye'nin en büyük builder takımı olymposbt'de yer alıyorum 7 yıllık moderatör,admin,kurucu,developer,pluginer,rehber ve builder tecrübem var.Sunucum için herşeyi yaparım bilgiliyim buildim çok güzeldir :)

PerseusCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tabii ki, Bizi Çok Mutlu Edersin! Yarın Sabah 12 Gibi Serverde Bekliyorum :)
Skype Verebilirmisin :)

İyi Oyunlar!

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Pvp sunucunun FFA sını ve 1v1'İni yaptınmı bitti buildi tavsiyem 15 tl gibi bi fiyatı göze alıp Göz alıcı buildler yaptırın 5 tl ye kadar inebilmekte schematicstore (builder almayın)

PerseusCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet, Yaptık Tabikide. Ama Serverimizin Daha Fazla İyi Olabilmesi Bakımından Builderimizin Olmasını İstiyoruz. Daha Serverimizin Reklamını Yapmadık, ve Maalesef Builderimiz Yok :(

SelimYldrm

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamın Aleyküm öncelikle birçok serverde emegim vaktim geçti Builderligimde iyidir Modern fln sıkıntı degil Uniocraftdada Yer almıştım Sorabilirsiniz . Sizle Birlikte Çalışmak İsterim

PerseusCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok Sağolun,
Sizi Builderimiz Olarak Görmek İsteriz :)
Skype Verebilirmisiniz?
İyi Oyunlar! :)

[
Öncelikle selamın aleyküm kardeşim.Builder olabilirim..Türkiye'nin en büyük builder takımı olymposbt'de yer alıyorum 7 yıllık moderatör,admin,kurucu,developer,pluginer,rehber ve builder tecrübem var.Sunucum için herşeyi yaparım bilgiliyim buildim çok güzeldir :)
Skypeniz Varsa Verebilirmisiniz ?

Selamın Aleyküm öncelikle birçok serverde emegim vaktim geçti Builderligimde iyidir Modern fln sıkıntı degil Uniocraftdada Yer almıştım Sorabilirsiniz . Sizle Birlikte Çalışmak İsterim
Skypeniz Varsa Verebilirmisiniz ?

UcanPatates26

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aslında buildimde biraz kötüyümdür fakat 1v1 arenalarda size yardımcı olabilirim.İsterseniz skypemi verebilirim.