Peki Teşekkür Ederim .SpainPvP gibi yaparsan sunucunda sıkılabilirler, köylü ticareti yaparsan oyuncular istedikleri eşyayı alabilmek için çabalayacaklardır. Donorlara özel kit yapmassan donor almanın pek manası olmaz
essentials ile kit ekleyebilirsin kiti almak için /kit yazar yada ender chest koy ben enderchest yapıyordum önemli eşyalarını ender cheste koysunlar ama /kit olayı daha iyiPeki Teşekkür Ederim .
Bir Sorum var , ölünce otomatik olarak kit yeniliyor starterkit nasıl çözücez bunu yane kadar dia varsa gidiyor .
Komut Bloğuna koyabilirim sanırsam ?essentials ile kit ekleyebilirsin kiti almak için /kit yazar yada ender chest koy ben enderchest yapıyordum önemli eşyalarını ender cheste koysunlar ama /kit olayı daha iyi
Komut bloğuna koyarsan dalgınlıklarına gelir yada yanlışlıkla üzerinden geçebilirler ama /kit yazarlarsa daha iyi olur sanırsam hatta skript ile geliştirip /kit yazdıklarında Önemli Eşyalarını Yedekledin Mi? diye mesaj çıkar /evet v.b cevap yazdıklarında kiti verir çok daha iyi olurKomut Bloğuna koyabilirim sanırsam ?
Mantıklı Aslında .Komut bloğuna koyarsan dalgınlıklarına gelir yada yanlışlıkla üzerinden geçebilirler ama /kit yazarlarsa daha iyi olur sanırsam hatta skript ile geliştirip /kit yazdıklarında Önemli Eşyalarını Yedekledin Mi? diye mesaj çıkar /evet v.b cevap yazdıklarında kiti verir çok daha iyi olur
Ben skript yazmıyorum ama dur bi bakayım öyle bir skript görmüştümMantıklı Aslında .
Fakat yinede yapmak istesem komutu nedir bunun ?
Yok Dostum Normal FFA + 1VS1 PvP Serveri ^^Kitli Yapacaksan Eğlenceli Kitler Yapmalisin Bence Kisacasi Normal Kitler Gibi Savasci Suikastci Seytan Gibi Olmamali
Merhaba Dostum , StarterKit konusunda yardımcı olurmusun ?Kitli Yapacaksan Eğlenceli Kitler Yapmalisin Bence Kisacasi Normal Kitler Gibi Savasci Suikastci Seytan Gibi Olmamali