Sezdolonoid400
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Selam arkadaşlar bugun size yaptığım bir skripti tanıtacağım. Şimdi birisini öldürünce %1 ihtimalle 250, %10 ihtimalle 100, %25 ihtimalle 50, oda olmazsa 25 coin kazanırız. Bu coinleri markette harcayabiliriz. Markete girmek icin /coinmarket komutunu kullanırız. Çoğu pvp malzemesi ve özel tılsımlar satılır.
Tılsım nedir?
Mesela Dayanıklılık Tılsımı : Sağ tıklandığında 3 dakikalğına direnç 2 verir. Güç Tılsımı : Sağ tıklandığında 3 dakikalığına güç 2 verir vs.....
Direk coin alabilmek için : /coinal coinmiktari (coin.al permissionu gerekir.)
Sonra kredi sistemine geçelim. Birisini öldürünce %0.1 ihtimalle kredi düşürür. Coin markettende 500 coine bir kredi alabilirsiniz. Peki bu kredileri napıcağız? Kredileri kredi markette harcayabiliriz. O markette coin marketten daha güçlü itemler satılır. Markete girmek için : /kredimarket. Bu markettede güçlü eşyalar satın alıp kredilerimizi harcayabiliriz. Bu kadar fazla uzatmıcam çünkü vaktimi bu koda harcadım ders çalışmam lazım (malum 8. sınıfız teog var
) umarım beğenirsiniz ve eğer sunucunuzda kullanırsanız lütfen bana özelden sunucunuzun ip'sini atın nasıl çalıştığını test etmek isterim. İyi günler. (bu arada bir gelişmişini parayla satıcaktım ama şuanda eklentiler bölümü açık değil)
Skripti indirmek için :
Güvenmeyenler için Virüstotal:
Tılsım nedir?
Mesela Dayanıklılık Tılsımı : Sağ tıklandığında 3 dakikalğına direnç 2 verir. Güç Tılsımı : Sağ tıklandığında 3 dakikalığına güç 2 verir vs.....
Direk coin alabilmek için : /coinal coinmiktari (coin.al permissionu gerekir.)
Sonra kredi sistemine geçelim. Birisini öldürünce %0.1 ihtimalle kredi düşürür. Coin markettende 500 coine bir kredi alabilirsiniz. Peki bu kredileri napıcağız? Kredileri kredi markette harcayabiliriz. O markette coin marketten daha güçlü itemler satılır. Markete girmek için : /kredimarket. Bu markettede güçlü eşyalar satın alıp kredilerimizi harcayabiliriz. Bu kadar fazla uzatmıcam çünkü vaktimi bu koda harcadım ders çalışmam lazım (malum 8. sınıfız teog var
Skripti indirmek için :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Güvenmeyenler için Virüstotal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.