PvP sorunu

CoreyTaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Plugin the legendin plugini sorunum hem pvp hemde plotmede sorun plotmede ./p sell Yada buy kullanamiyorum ekonimi kullanılmıyor diyor panelden düzeltmeye çalıştım fakat gene olmadi op ikende yapamıyorum.PvP sorunuda her şeyi denedik factions kurduk enemy yaptık gm0 yaptık opumuzu aldık manuadd oyuncu yapıyoruz olmuyor wgli bir alanda bile değiliz ve suya atladığımızda şu kalan nefesi gösteren baloncuk 1 tane iniyor sonra tekrar eski haline dönüyor yardım edin yoksa server böyle olursa batacak yardım edin lütfen !! Lütfen basit şeyler söylemeyin gm yi 0 yap gibi

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olmuyor derken klan kuruyorsunuz pvp mi aktif değil ? Yoksa normal oyuncuyken pvp mi kapalı ? Klansızken yani ? Daha detaylı açıklayın lütfen.

CoreyTaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya hem klanı iken hemde klansız iken suyun içindeysek nefes süremiz sıfırlanıyor fakat canımız gitmiyor factions pluginini değiştirdim ve legend pluginini kullaniyorum bu arada

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya hem klanı iken hemde klansız iken suyun içindeysek nefes süremiz sıfırlanıyor fakat canımız gitmiyor factions pluginini değiştirdim ve legend pluginini kullaniyorum bu arada
Essentials configte protect kısmı olması lazım. Oradan
Kod:
drown: 
suffocate:
gibi ayarlamalar vardır.
True ise false yap.

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
True yapiyorum gene ayni acaba diğer esssentialslardami sorun var
False yapmanız gerek :/ Eğer oda olmazsa diğer pluginlerden takışıyor olabilir. Yinede siz false yapın o ikisini ama eğer olmazsa plugin paketini komple değiştirin. Şuanda hangi pluginleriniz var hangi ayarda tam talimat veremiyorum. Hiç kafa yormayayım diyorsanız plugin paketinizi silip en popüler plugin paketlerini yüklemeniz gerekicek.
Edit: Beğenene beğenerek karşılık verilir :)

CoreyTaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
En popüler derken şu an the legendi kullaniyorum önceden syndra plugin paketindeki essentialsi kullandim ama sadece onu diğerleri the legend plugin paketi idi eğer sizin bildiğiniz varsa atarmisiniz ?

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En popüler derken şu an the legendi kullaniyorum önceden syndra plugin paketindeki essentialsi kullandim ama sadece onu diğerleri the legend plugin paketi idi eğer sizin bildiğiniz varsa atarmisiniz ?
Buradan söylemem doğru olmayabilir. Kendi sunucum için kullandığım plugin paketinin ismini söyleyebilirim. Fakat sonradan yüklediğim birçok plugin oldu. Yani biraz özelleştirildi diyebilirim. Sende benim söyleyeceğim plugin paketini kullanırsın eğer eksik olursa sonradan takviye edersin.

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam sen şuanki eklediklerinle birlikte atarmisin ?
Hayır atamam. Kendi sunucuma özel ayarlar bulunmakta. Özel mesaj attım o linkteki plugin paketini ister yüklersin ister yüklemezsin sana kalmış. Bende o gönderdiğim plugin paketini kullandım çok sade, temiz plugin paketidir ama senin istediğin özelliklere sahip sunucuya görede plugin takviyesi yapılabilir.

AxiTR2

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Plotme deki sorun permlerin eksik yada yanlıs olması pvp deki sorun ise kendi serverine uygun bir factions plugini bulursan sorun düzelecektir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi