Pvp sunucusu nasıl olmalı?

YineYeniYenidenBaşlatan.bat işe yararmı ?

• yarar tabii ki

Kullanılan: 1 20.0%
  • yaramaz tabii ki

Kullanılan: 4 80.0%
  • yarabandı tabii ki

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

Y3K

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamun aleyküm arkadaşlar, bildiğiniz üzere herkes pvpci olmak istiyor, bizde sunucu açacağımızda sademi yapsak karışıkmı karar veremiyoruz farklı olarak bir sistem yada eklenti koyabilirmiyiz, neler beğenilebilir tavsiyeleriniz nelerdir?
Teşekkürler.

Son düzenleme:

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence upgrade sistemi olmalı şöyleki lvl atlama sistemini biraz değiştirip zorlaştırırsan her lvlde extra bi puan vererek oyuncuya bir upgrade yapma hakkı verirsin upgrade'ler ise özel olmalı yani keskinlik I II gibi değiş size özel olmalı diye düşünüyorum, item lore stats kullanabilirsin ufak bi plugin ile ve ya daha kolayı skript ile kolayca düzenleyip istediğin hale getirebilirsin :) harita ise bence çağ şeklinde olabilir çoklu sunucu ile her sunucuya özel bi çağ ile yani orta çağ yeni çağ uzay çağı karanlık çağ vs vs gibi sunucular olursa ve her sunucuya özel kaynak paketi hazırlarsan silahlar zırhlar vs. gibi yaparsan tadından yenmez :)

• Beğen
Reactions: Y3K

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
107
Ruh hali
1) Hileleri engellemek için özel eklentilere sahip olmalısınız.
2) Vip fiyatları ve özellikleri çok çok abartılı olmamalı.
3) Rank sistemi olabilir.
4) Plakaya basınca kit yenilenirken, envanterdeki elmas tarzı şeyler gitmemeli.
5) Kişi öldürdükçe para ya da coin vermeli bunlarla vip olmayanlarda alış veriş yapabilmeli.
6) Küfür ve hakaretleri engellemelisiniz.
7) Mimariler iyi olmalı.

Şimdilik aklıma ilk gelenler bunlar. İyi çalışmalar.

• Beğen

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
gerçekten çok gerçekçi yorumlar atıyorsunuz, çok ayrıntılı ve anlamlı

• Beğen

BuraK4850

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Aleyküm Selam PvP Sunucunuzda Gerekenlerden Bir Kaçını Size Paylaşacağım;

--0 Plugineriniz Sağlam Olmalı Skype Adresini Verin Bana Özelden Sizle Görüştüriyim.
--0 Build Team Sağlam Olmalı Skype Adresini Verin Bana Özelden Sizle Görüştiriyim.
--0 Slot Ve Ram Çok Çok Önemli Bi Önemli Olanda Hostunuz Önemli.
--0 Yeni Eklentiler Eklemelisiniz Örn: Molotof,Fırlatma Çubuğu,El Bombası Gibi Değişik Şeyler Eklemelisiniz.

Sonuç: Serveriniz Tutabilir,Herkese İyi Oyunlar.

• Beğen

Nothingkat42

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Serverinizin Buildini İyi Yaparsanız Zaten Güzel Bir PvP Serveri Olabilir.

• Beğen

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu İki Şeyi Yapsan Çok İyi Olur
1. Hileyi Sağlam Engelliyen Bir Plugin
2. Çok İyi Bir PvP Mapı
Bunları Yaparsan Oyuncular Gelir

• Beğen

Y3K

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buildinizin ciddi şekilde iyi olması gerekiyor.

bence upgrade sistemi olmalı şöyleki lvl atlama sistemini biraz değiştirip zorlaştırırsan her lvlde extra bi puan vererek oyuncuya bir upgrade yapma hakkı verirsin upgrade'ler ise özel olmalı yani keskinlik I II gibi değiş size özel olmalı diye düşünüyorum, item lore stats kullanabilirsin ufak bi plugin ile ve ya daha kolayı skript ile kolayca düzenleyip istediğin hale getirebilirsin :) harita ise bence çağ şeklinde olabilir çoklu sunucu ile her sunucuya özel bi çağ ile yani orta çağ yeni çağ uzay çağı karanlık çağ vs vs gibi sunucular olursa ve her sunucuya özel kaynak paketi hazırlarsan silahlar zırhlar vs. gibi yaparsan tadından yenmez :)

1) Hileleri engellemek için özel eklentilere sahip olmalısınız.
2) Vip fiyatları ve özellikleri çok çok abartılı olmamalı.
3) Rank sistemi olabilir.
4) Plakaya basınca kit yenilenirken, envanterdeki elmas tarzı şeyler gitmemeli.
5) Kişi öldürdükçe para ya da coin vermeli bunlarla vip olmayanlarda alış veriş yapabilmeli.
6) Küfür ve hakaretleri engellemelisiniz.
7) Mimariler iyi olmalı.

Şimdilik aklıma ilk gelenler bunlar. İyi çalışmalar.

Build Ve Plugininiz İyi Olmalı

Öncelikle Aleyküm Selam PvP Sunucunuzda Gerekenlerden Bir Kaçını Size Paylaşacağım;

--0 Plugineriniz Sağlam Olmalı Skype Adresini Verin Bana Özelden Sizle Görüştüriyim.
--0 Build Team Sağlam Olmalı Skype Adresini Verin Bana Özelden Sizle Görüştiriyim.
--0 Slot Ve Ram Çok Çok Önemli Bi Önemli Olanda Hostunuz Önemli.
--0 Yeni Eklentiler Eklemelisiniz Örn: Molotof,Fırlatma Çubuğu,El Bombası Gibi Değişik Şeyler Eklemelisiniz.

Sonuç: Serveriniz Tutabilir,Herkese İyi Oyunlar.

PvP sunucusu olmalı

Serverinizin Buildini İyi Yaparsanız Zaten Güzel Bir PvP Serveri Olabilir.

Şu İki Şeyi Yapsan Çok İyi Olur
1. Hileyi Sağlam Engelliyen Bir Plugin
2. Çok İyi Bir PvP Mapı
Bunları Yaparsan Oyuncular Gelir

Arkadaşlar öncelikle çokça teşekkürler, fırsat buldugumda pvp haritamızın videosunu buradan paylaşıcam. 4 Biyom yaptık , çöl/mantar/buzul/cehennem kesinlikle world edit imalatı değildir beğeneceğinizi umuyorum. 4 Biyom en kullanışlısı olduğu için o tarzda yaptık içerisinde farklı buildler ve easteregg 'ler var. kuyusundan evine mağarasına kadar birçok özellik var. Kitli yaptığımız için 6 tane kit koyduk 1 tanesi viplere özel. Skypem Y3K.TR yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa uzun vadede sunucumda moderatör almak isterim.
Market eklemek istiyorum nasıl bir market kurmalıyım neyle kurmalıyım içeriği ne olmalı , klasik elmas takası bence artık işe yaramaz.
Sizce rankup sistemini kullanarak oyuncuya öldürdüğü adama göre oyuncu2 oyuncu3 şeklinde yetki verilebilirmi?
Fazladan 6 tane kit daha eklersem oyuncu yetkisine göre farklı kitler alabilmesi için yani.
aileye küfür yasaklıdır yani GoodGame yada Easy yazanları banlamayı düşünmüyorum, antihile mevcuttur nohacks 1.7.5 sürümünü kullanıyorum

Build takımımız vardı ancak dağıldı, bende elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Dahada geliştirip fazlaca easter egg ekleyeceğim.
El bombası ve molotof bek sevilecek gibi durmuyor ancak bir kit oluşturup seviye 2 olan oyuncuya ekleyebilirim.
Vip'lerde fly sizce kaldırılmalımı (savaşa girince yere yapışıyor)

havada bulunan ghast, creeper vb şeylere tırmanabiliyorsunuz.
Skype adresim Y3K.TR ekleyebilirsiniz , yardımlaşabiliriz .

Son düzenleme: