PvP'nizi Geliştirmek Artık Çok Kolay!

BerkayN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bu aralar minecraftta ''PVP'' çok önemli çünkü herkes pvp serverlarda oynuyor misal faction ve survival games gibi serverlarda ama pvpsi çok kotu olanlar tanıyorum bu video sizlere gelsin
Bende Berk Abi Sayesinde Artik Çok Güzel Bir PvP Oyuncusu Oldum!
İşinize Yaradıysa Ne Mutlu Bana !

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
nasıl daha iyi hile kullanılır videosu çek :D[DOUBLEPOST=1420400207,1420400172][/DOUBLEPOST]arkadaşların dediği doğru

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Umut ben cahaldım unuttun mu XD
Birde Hile Açıpta Kendini Hilesiz Adamın Öldürdüğünü Görünce " ******* Hileyi Kapat *** *** *** **** ***** " Tarzı Konuşanlar Ama Kendisine Hile Deyince " Senin ** **** ******* ******** *** **** Hile Kullanmıyorum " Diyenler Varya İşte O Yüzden Millet Pvp Den Soğuyor :D

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Birde Hile Açıpta Kendini Hilesiz Adamın Öldürdüğünü Görünce " ******* Hileyi Kapat *** *** *** **** ***** " Tarzı Konuşanlar Ama Kendisine Hile Deyince " Senin ** **** ******* ******** *** **** Hile Kullanmıyorum " Diyenler Varya İşte O Yüzden Millet Pvp Den Soğuyor :D
Yalan sölemeyeyim zamanında s.o da az hack açmışlığım yok değil yani IRFN abiye bildirmeyin XD ama şimdi command blocklarıyla uraşmayı seviyom

umut_

En iyi cevaplar
0
Yalan sölemeyeyim zamanında s.o da az hack açmışlığım yok değil yani IRFN abiye bildirmeyin XD ama şimdi command blocklarıyla uraşmayı seviyom
Bir Pvp Sunucuda Oynadığımda Tek İstediğim Şey Bu :p
[
Kod:
/give @p diamond_sword 1 100 {ench:[{id:34,lvl:100},{id:16,lvl:100},{id:20,lvl:100},{id:21,lvl:100},{id:19,lvl:100},{id:17,lvl:100},{id:0,lvl:100},{id:3,lvl:100},{id:1,lvl:100},{id:4,lvl:100},{id:6,lvl:100},{id:5,lvl:100},{id:7,lvl:100},{id:2,lvl:100}],AttributeModifiers:[{AttributeName:generic.attackDamage,Name:generic.attackDamage,Amount:100,Operation:0,UUIDLeast:1,UUIDMost:1},{AttributeName:generic.movementSpeed,Name:generic.movementSpeed,Amount:1,Operation:0,UUIDLeast:1,UUIDMost:1},{AttributeName:generic.maxHealth,Name:generic.maxHealth,Amount:100,Operation:0,UUIDLeast:1,UUIDMost:1},{AttributeName:generic.knockbackResistance,Name:generic.knockbackResistance,Amount:1,Operation:0,UUIDLeast:1,UUIDMost:1}],display:{Name:"[ Pvp'de Herkesin Hayalini Süsleyen Doğa Üstü Kılıç ]",Lore:["Her Gece Hayalinle Yatıyorum","Seni Düşünüp Seninle Kalkıyorum","Her Pvp Oynadığımda Seni Elimde İstiyorum","Senin Hayalinle Yaşıyor","Hep Bu Yüzden Ölüyorum"]}}

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Olm yine bulmuşun tüm enchantları bide roman gibi name ile lore yazmışın üstüne geldiğinde sw çökçek :D

umut_

En iyi cevaplar
0
Olm yine bulmuşun tüm enchantları bide roman gibi name ile lore yazmışın üstüne geldiğinde sw çökçek :D
Lore Bir Kafiyeli Şiir :D

" Her gece Hayalinle Yatıyorum
Seni Düşünüp Seninle Kalkıyorum
Her Pvp Oynadığımda Seni Elimde İstiyorum
Senin Hayalinle Yaşıyor Bu Yüzden Ölüyorum "