Mesela ne gibi guvenlik duvariGüvenlik duvarı : )
Bende html5 php asp filan öğren. Android telefon alınca bende android kodlamaya başlayacam![]()
Örneğin bir veri merkezi (data center), gemi yazılımı sonra navigasyon yazılımı vs vs koruma yazabilirsin.Mesela ne gibi guvenlik duvariBiraz örnek verirsen iyi olur
Örneğin bir veri merkezi (data center), gemi yazılımı sonra navigasyon yazılımı vs vs koruma yazabilirsin.Mesela ne gibi guvenlik duvariBiraz örnek verirsen iyi olur
Olm youtubede plugin kodlamayı araştırayım dedim ilk 5 videodan birinde yorumları basmışsınÖrnek olarak benLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.'i, birLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.ve az çok biLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.yaptım. Onun dışında oyun sunucuları,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol., oyunlar (3D ve 2D), ve benzeri birçok şey yapılabilir.
Web oyunları derken? agar.io falandan bahsediyorsan o Javascript. Python ile yapılan bir web oyunu gösterebilir misin?Pyhton u hatırladığım kadarıyla web oyunları için kullanabiliyoruz basit ve hoş bir dil bence![]()
Karıştırdım web tabanında kullanabiliyoruz sanırım diyecektim yani hatırladığım kadarıyla alt yapı da kullanılıyor.Web oyunları derken? agar.io falandan bahsediyorsan o Javascript. Python ile yapılan bir web oyunu gösterebilir misin?
Orası doğru. (Benim üstteki AdmiPaste Python kullanıyor.)kadarıyla alt yapı da kullanılıyor.