Selam, şu an tatilde olduğum için telefondan yazıyorum mahzur görünüz. Öncelikle eleştiriniz için teşekkür ederim, feathetboard'ı satın almaya çalışıyoruz fakat paypal türkiye ile işbirliğini bir süredir kestiği için sıkıntı yaşıyoruz. Önceden satın aldığım bazı eklentiler ile idare ediyoruz, ilk başta 1.8 sürümü yadırganmıştı olta gibi aletler değiştiği birçok fonksiyon eklendiği için. Fakat şu an en çok sevilen sürümlerden olsa gerek. Kesinlikle yeni bir şey ile karşılaşınca yadırgamanızı anlıyorum fakat çoğu oyuncumuz bu sistemin daha hızlı olduğu kanaatinde ve bu yüzden bu sistemi değiştirmeyi düşünmüyoruz. Öte yandan ./list ./ who gibi komutların engelli olmasının başlıca nedeni vanishteyken göstermesi. Tabii gamemode 3 kullansakta yinede bir tür tedbir. Mamafi "aac" yi 20 Pound vererek satın aldım (1 yıl önce Ondan ucuza aldım zamanında), yukarıda da Ali'ye (BreağğTrouğğ) attığım fotığraflardan teyid edebilirsiniz. Çok oyun oynayan biri değilim, ondan WatchDogs'un bir oyun olduğunu geç öğrendik, fakat bizim tek anacımız hypixeldeki hilenin isminin hoşumuza gitmesiydi, eğer bu durum hypixeli rahatsız ederse (!) ismi değiştirmeye hazırız. Puan olayına gelecek olursak rütbe sistemini yazmak zor değil fakat eklemek için önce on chat'i cancel kullanıp daha sonra broadcastlamamız gerek lakin bu renkli yazı yazarken 2. satırın beyaz olmasına sebebiyet veriyor. Bundan dolayı vaz geçtik, onun yerine belirli bir öldürmesi olana tag vermeyi uygun gördük. Birde daha bir şey yapılmadan onun iyi ya da kötü olacağına varsayım ile yaklaşmak pek aklıselim bir iş değil diye düşünüyorum ki kişisel görüşüm. Başka sorunuz varsa ben hep burdayım sizin aklınızdaki soru işaretlerini gidermek için burdayım. Sizin zekanız ile yarışamayız. Eleştiriye ne kadar sertte olursa olsun açığız(Söz meclisten dışarı) QuantumCraft'ın kurucusu -Sarp Saygılar, sevgiler iyi günler...
Teşekkürler bizlerde hızlı ve pratik olduğunu düşünüyoruz. Mamafih eklenti aslında kaliteli bir eklenti, Ücretli de bir eklenti tabii ücretli iyi olduğu anlamına gelmez lakin 6 kere yanlış şifre girince ipban atma gibi güzel özelliklere de sahip. Şifrenizi unutursanız da biz size hatırlatıyor ya da şifrenizi sıfırlıyoruz. Değerli görüşünüz için teşekkür ederiz, biz sizlerin zekası ile yarışamayız, bulduğunuz açıkları ekibimiz ile düzeltmeye hazırız. QuantumCraft'ın kurucusu -Sarp Saygılar, sevgiler ve iyi günler...