Quest Pluginin De Null Hatası Plotme Yardım

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Forumda Bir Arkadaş Daha Sormuş Ama Orda Kesin Bir Çözüm Yok.
quests-2.5.2 adlı jar dosyasını indirdim ve plugins dosyayasına attım./plugins komutuyla olmuşmu diye kontrol ettim ardından /quest /quests ... komutları denedim ama hepsinde ise aynı hatayı aldım
NULL
NULL

Diye devam ediyor videolardan yardım almaya çalıştım internette araştırdım ama düzgün bir çözüm yok :(
Citizens2 plugini de yüklü ve o sorunsuz çalışıyor.
Arkadaşlar Ayrıyeten /plotme plugini de yüklü warp arsalar yapınca op iken kullanabiliyorum /plotme nin tüm komutlarını ama oyuncu iken kullanılmıyor ona yardım ederseniz sevinirim.
Bir de düzgün bi boss plugini bilen varmı gold edition pack çalışmıyor.
Yardım edenlere Şimdiden Teşekkürler

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
console'da quests ile alakalı herhangi bi sorun çıkmış mı bak, kendim aynı sürümü kullanıyorum hiç bi sorun çıkmadı.

boss plugini olarak mythicmobs kullan sürekli güncellenen bi plugin, biraz karışık gelebilir.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bukkit üzerinden açıyorum arkili oynamak için fln anladın zaten orda konsolu denetledim yani inceledim ne warning veriyor ne de başka bir şey sunucuyu açarken sorunsuz açıyor

Mythicmobs u deniycem sağol

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bukkit üzerinden açıyorum arkili oynamak için fln anladın zaten orda konsolu denetledim yani inceledim ne warning veriyor ne de başka bir şey sunucuyu açarken sorunsuz açıyor

Mythicmobs u deniycem sağol
kullandığın server sürümü kaç

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.7.2 kullanıyorum içinde we-wg essentials group manager chestshop multverse core.... diye bir sürü plugin var ama içlerinde quest ile plotme nin sorunun çözemedim.Plotme nin ki .yml lerden mi ayarlanıcak ?

tekrar açtım ve konsolu inceledim eror veriyormuş yanlış bilgi için özür dilerim ingilizce update lendiğine eminmisiniz gibi bir şey yazıyor.Arkadaşlar düzgünce çalışıcak 1.7.2 quest plugin biliyormusunuz
mytich mobs u indirdim ve şu an kullanıyorum ve gayet güzel bir plugin tavsiyen için çok teşekkür ederim

Son düzenleme: