Quests plugin'i yardım

Penguenn

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
beyler ben görev pluginleriyle uğraşıyorum bu aralar quest plugininde şöyle bir şey var görevi tamamladığı zaman permission veya bir komut verme özelliği var ama ben bunu bir türlü çözemedim alttaki videolarda
türkçesi olsun
veya ingilizcesi
belki ingilizce olan videoda söylüyodur birşeyler bunun hakkında ama ben tam olarak anlayamamışta oalbilirim ama görsel olarak bir şey göstermiyorlar yardımcı olabilirmisiniz ?

Cazcez

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
permission verme özelliğini awards kısmına girip direk seçip yazdında verir ekstra bir komut vermene gerek yok mesela ödül kısmına direk
essentials.hat yazarsın ve böylece oyuncu görevi bitirdiğinde istediği eşyayı eline alıp /hat yazarak kafasına takabilir

Penguenn

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
permission verme özelliğini awards kısmına girip direk seçip yazdında verir ekstra bir komut vermene gerek yok mesela ödül kısmına direk
essentials.hat yazarsın ve böylece oyuncu görevi bitirdiğinde istediği eşyayı eline alıp /hat yazarak kafasına takabilir

teşekkür ederim peki bi group nasıl verebilirim mesela bi görev bitirince rank atlatma gibi yani manuadd komutunu yasıl uygulatabilirim

Cazcez

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
söyle yapabilirsin ödül olarak manuadd <player> grupadı komutunu ekliyebilirsin command awards kısmına <player> oyuncuyu seçer