> ☪ QUICKLAST ☪ < EKİBİMİZİ KURUYORUZ, BİR ŞİRKET OLUŞTURUYORUZ! <

FiratGO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
☪ Merhaba ben FiratGO. Bugün sizlere bir teklifim var. ☪
Evet, evet dediğim gibi bir teklifim var. MediaKraft'ı biliyorsundur belki...
İşde bende onun gibi bir ekip kurup, şirket oluşturmaya karar verdim.
Tamam yaşım 16 olabilir. Belki küçük olabilirim. Ama bunun yaş ile ilgisi yok!
Ben burada sizlere gelin inşaat'ta çalışalım demiyorum.
MediaKraft gibi bir şirket oluşturalım ve youtube'da büyüyelim diyorum.
Peki anladınız bu kısmı, youtube'da bir şirket oluşturacağız.
Ama bunun adı ne olacak? Adını ben düşündüm. Adı: > QUICKLAST < Yani HIZLISON!
İngilizcesi daha yaygın olacağından dolayı ingilizce koymaya karar verdim.
Peki bunuda anladınız, Peki bu youtube kanalımızda neler olucak?
2,3 Den fazla kişi olacağımızdan 1 kanal olmayacak. Belki 2 belkide 3 kanal olacak.
Herkesin kendine ait bir kanal olacak ama bu kanallar QuickLast şirketine ait olacak.
Aramızda ayrımcılık olmayacak herkes eşit davranacak. Biri birinden 100 abone fazla diye küsmeyecek.
Durduk yere kanaldan ayrılma, şirketten ayrılma olmayacak. Önemli bir açıklaması olacak. Örneğin derslerim kötü derseniz anlarım.
Ama gelipte Vaktim yok derseniz reddederim. Madem vaktin yoktu neden şirketimize katıldın?
Para kazanırsak ki kazanıcaz. Bu parayı bölüşcez. Yok o benden 1 lira fazla aldı diyip küserseniz, korkma ben kendi paramı sana veririm.
Neyse ne demiştik bu youtube kanalımızda neler olucak? Örneğin birisi eğitici videolar, birisi oyuncu, biriside vlogger bu sizin ne kadar iyi yaptığınıza bağlı.
Örneğin sohbet ederken "Ben vlog işini iyi yapıyorum" derseniz o zaman vlogger olursunuz. Örneğin sohbet ederken "Ben oyun oynamayı ve video
çekmeyı çok seviyorum" derseniz gamer olursunuz. Ama şöyle bir şey var gamer olduktan sonra, gelipte ben vlogger olmak istiyorum derseniz,
iş orda değişir. Malesef reddederim.
İşde bu kadar peki bir kanalda sadece 1 kişimi olacak? Hayır taibikide! Sadece o kanal o kişiye ait olacak. Diğer adam diğer adamın kanalına misafir olarak
gidebilecek (Kalıcı değil). Haftada en az 3 video atılacak ve renderı 480p'den fazla olmaya çalışılacak. 360p videomu olurmu?
Mikrofon ilk videolara göre belki çokda iyi olmaya bilir. Ama tabikide sonralar iyi olmaya çalışılacak. Mesela eğitici bir video çekiyorsun.
Ama şöyle bir şey var green screen yani yeşil perden yok?! O zaman hiçbirşey çıkmayacak şekilde bir duvara yaslan ve orda video çek.
Peki yine bir video çekiyorsun. Ama bilgisayar ekranı. Ve bandicam'ın bedava version'unu kullanıyorsun. Üstte hayvan gibi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yazıyor?
Bunu nemi yapıcaksın? Tabikide herhangi bir montaj programıyla orayı kapatıcan. MovieMaker kullanıyorsan programı değiştiricen.
Kimse sponsor olmayacak şekilde reklamsız bir video yapacağız. Sponsor alırsak tabikide videoda o sponsoru yazarız.
İş ile yaşın alakası yok! O işde iyiysen önünde hiçbir engel olmaz. Her attığın videoda kendini geliştirmeye çalışacaksın.
Örneğin gelipde videoda şunu yapmayacaksın "IIıııı merhaba ıııı arkadaşlar ııııı selam ııııı" Bu olmaz yapıcağınız şey şu "Merhaba arkadaşlar ben isim Bu gün" bla bla.
Kanalında tasarıma dikkat edecek ve kanalına özen gösterecek insan arıyorum. İnşallah bu ekibi kurabilir ve şirketimi oluşturabilirim.
Kendine güvenenler mesaj atabilir. "Abi selam abi" diye mesaj atmayın lütfen. Gereksiz mesajlara cevap vermeyeceğim.
☪ Kendinize iyi bakın dostlarım. İyi düşünün ŞİRKET diyorum. ☪

Yoruma Lütfen Gereksiz Mesajlar Yazmayalım. Örneğin: Yaşınız Küçük Uğraşmayın.
Tavsiyelerinizi ve Ekibime İnsanları Bekliyorum.

..BEKLIYORUM..

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, Şirket yerine grup olarak kalmanızı tavsiye ederim :)
+ Olarak sizleri destekliyorum...
Umarım istediğiniz hedefe gidebilirsiniz.

FiratGO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük hayal gücü ve muhteşem bir fikir! Ancak bir şirket kurmak o kadar basit değil. @bydemir06 in de dediği gibi bir grup olarak kalmanızı tavsiye ederim. Şirket dediğin bir binası olacak onlar para gerektiren şeyler :S (daha önce hiç şirket kurmadı). Yinede başarılar eğer bir gün ünlü olursanız beni unutmayın :(

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
QUICKLOST koyun isminizi zira hızlıca hevesinizi kaybedeceksiniz..

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
şirket kurmak olduğundan aslında basittir ama yasallaştırmak ve yasal düzen içerisinde ki takibinden dolayı ilk kurulan şirketler ceplerinden ödenek vermek zorundadırlar. Benim bahsettiğim hosting filan değil cidden, bir şirkettir koç holding mesela bunun için " quan " gibi profesyonel işletmeler ile anlaşılmalıdır. Sizler ile beraber bir yardım ve yatırım yapsınlar. Bu yüzden dediğim gibi sizin maddi kaynak olarak yetmeyeceğinizi bildiğim için, sadece grup olarak kalın örneğin " NDNG " bir şirket ismi değil ama grup ismi içten baktığınızda ise yine aynı mantıkta dır.

OwCGhetto

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Nasıl yani? baban yada patronu şirket kurarken 5,10 şirket kurduktan sonramı tekrar şirket kurdu? Bir insan şirket kurarken önce ekbini toplar sonra şirket kurar bende ekibimi topluyorum ve sonra şirketimi kuracağım.
AKFHKADJFHKJADFH Olm güldürüyorsun. 16 yaşındasın. Daha reşit bile değilsin, en fazla bi domain alırsın o kadar :D

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl yani? baban yada patronu şirket kurarken 5,10 şirket kurduktan sonramı tekrar şirket kurdu? Bir insan şirket kurarken önce ekbini toplar sonra şirket kurar bende ekibimi topluyorum ve sonra şirketimi kuracağım.
Grup Olarak Kurmanız Daha Mantıklı Şirket Kurmak İçin Dükkanının Falan Olması Lazım Ve Reşit Olmalısın Yani Babanın Üzerine Değilse Ve Maddi Durumun Kötüyse Kurma İmkanın Yok.
AKFHKADJFHKJADFH Olm güldürüyorsun. 16 yaşındasın. Daha reşit bile değilsin, en fazla bi domain alırsın o kadar :D
Bin tane dil bilsen ne yazar, tatlı dili bilmedikten sonra...
Neden Kuramasın Belki Ailesi Üzerine Geçecek Neden Böyle Kötü Yorumlar Atıyorsun? Neden Kötümsersiniz? Neden Yaşı Öne Sürüyorsunuz? Neden Aşağılıyorsunuz ?