{QUİCKSHOP'a alternatif plugin}

erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi quickshop'a alternatif plugin arıyorum..
*Quickshop serverlarda çalışmıyor , galiba projesi durdurulmuş. Yani çalışanını bulabilirseniz sürüm: 1.8.7

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha önce Quickshop eklentisini kullanmadım yani ne gibi özellikleri var bilmiyorum.

Ancak bu eklenti yerine ChestShop , AdminShop yada Essentials Sell-Buy tabelalarından biri kullanılamaz mı ?

erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Daha önce Quickshop eklentisini kullanmadım yani ne gibi özellikleri var bilmiyorum.

Ancak bu eklenti yerine ChestShop , AdminShop yada Essentials Sell-Buy tabelalarından biri kullanılamaz mı ?
Şey bu pluginin özelliği ; Mesela 1$'dan taş koyuyorsunuz oyuncu chate miktarı giriyor ister 1 , ister 100 şeklinde..

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şey bu pluginin özelliği ; Mesela 1$'dan taş koyuyorsunuz oyuncu chate miktarı giriyor ister 1 , ister 100 şeklinde..
Anlıyorum.
Sanırım ChestShop'tada bir özellik vardı.
Eğer normal basarsan orada yazılan miktarı eğer Shifte basılı tutarak basarsan 1 stack alıyordu.
Bu belki işinize yarar.
Ama eğer yaramaz derseniz ben benzer bir eklenti arayabilirim.(Bulurmuyum bilinmez :))

erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anlıyorum.
Sanırım ChestShop'tada bir özellik vardı.
Eğer normal basarsan orada yazılan miktarı eğer Shifte basılı tutarak basarsan 1 stack alıyordu.
Bu belki işinize yarar.
Ama eğer yaramaz derseniz ben benzer bir eklenti arayabilirim.(Bulurmuyum bilinmez :))
Ya birkaç serverda gördüm çalışıyordu , bazılarında da bozulmuştu. Kendim herşeyi doğru yapmama rağmen çalışmadı :(
Bulabilirseniz minnettar olurum

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya birkaç serverda gördüm çalışıyordu , bazılarında da bozulmuştu. Kendim herşeyi doğru yapmama rağmen çalışmadı :(
Bulabilirseniz minnettar olurum
Biraz bakındım (zamanım kısıtlıydı) ve sanırım BetterShops çok daha kapsamlı ve holo gösterime sahip bir eklenti.
Onu kullanabilirsiniz belki.

BetterShops :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Npc İle Yapilcaksa Bir Tane Biliyordum Ama Unuttum :S
Hayır bu sandık ile yapılıyor :/

Ya aslında ayarlandıktan sonra oyuncu miktarı girdikten sonra istediği kadar alabileceği bir plugin olsa o da olur :(

Biraz bakındım (zamanım kısıtlıydı) ve sanırım BetterShops çok daha kapsamlı ve holo gösterime sahip bir eklenti.
Onu kullanabilirsiniz belki.

BetterShops :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hemen bakıyorum çok teşekkürler :3

Ya bu Better Shops acayip karışık :D

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır bu sandık ile yapılıyor :/

Ya aslında ayarlandıktan sonra oyuncu miktarı girdikten sonra istediği kadar alabileceği bir plugin olsa o da olur :(

Hemen bakıyorum çok teşekkürler :3

Ya bu Better Shops acayip karışık :D
Biraz fazla kapsamlı bişi sanırım.
Ancak bir wiki si var.
Eğer yeterli inglizcen yoksa oradan biraz yardımcı olmayı denerim (benimde ingilizcem dört dörtlük değil :)).

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farklı olarak sizce ne kullanmamı önerirsiniz?
Sizin nasıl bir şey istediğinize göre değişen tavsiyelerim var.

1 - Eğer ben sunucumda genel bir market kurayım başka kimse bişi yapamasın diyorsanız Essentials Buy-Sell tabelalarını kullanabilirsiniz.
Extra eklenti kurmanız gerekmez ve hem İconomy hemde Essentials Economy ile uyumludur.
Bunların dışında yetkili biri dışında kimse tarafından kurulamazlar ve diğerlerine göre (bence) daha güvenlidir.

2 - Eğer işimi görsün ve basit olsun diyorsanız ChestShop eklentisini kullanabilirsiniz.
Kullanımı gayet doğaldır ve bazı özelleştirme seçenekleride mevcuttur. Extra olarak farklı eklentilerle holo görünümde ekleyebilirsiniz.
Her oyuncu kendi marketini kurabilir ve genelde kullanılan eklenti budur.

3 - Eğer her işimi görsün ve kapsamlı olsun diyorsanız BetterShops eklentisini kullanabilirsiniz.
Kullanımı baya karışıktır fakat bir wiki ye sahip olduğundan dolayı biraz inglizcesi olan herkes anlayabilir.
Tam olarak nasıl kullanıldığını bilemiyorum ancak NPC desteği ve holo görünümde var.

Hangisini kullanacağınız size kalmış :)

erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sizin nasıl bir şey istediğinize göre değişen tavsiyelerim var.

1 - Eğer ben sunucumda genel bir market kurayım başka kimse bişi yapamasın diyorsanız Essentials Buy-Sell tabelalarını kullanabilirsiniz.
Extra eklenti kurmanız gerekmez ve hem İconomy hemde Essentials Economy ile uyumludur.
Bunların dışında yetkili biri dışında kimse tarafından kurulamazlar ve diğerlerine göre (bence) daha güvenlidir.

2 - Eğer işimi görsün ve basit olsun diyorsanız ChestShop eklentisini kullanabilirsiniz.
Kullanımı gayet doğaldır ve bazı özelleştirme seçenekleride mevcuttur. Extra olarak farklı eklentilerle holo görünümde ekleyebilirsiniz.
Her oyuncu kendi marketini kurabilir ve genelde kullanılan eklenti budur.

3 - Eğer her işimi görsün ve kapsamlı olsun diyorsanız BetterShops eklentisini kullanabilirsiniz.
Kullanımı baya karışıktır fakat bir wiki ye sahip olduğundan dolayı biraz inglizcesi olan herkes anlayabilir.
Tam olarak nasıl kullanıldığını bilemiyorum ancak NPC desteği ve holo görünümde var.

Hangisini kullanacağınız size kalmış :)
Ben önce BetterShops'u deneyeyim kurcalayayım , sonra olmazsa Essentials Buy-Sell tabelalarını kullanırım , Çok teşekkür ederim yardımlarınız için Allah razı olsun ^_^