Rabisu.com | Minecraft Sunucu Satışları | BotNet, Bot ve DDOS Korumalı | Otomatik VDS ve Minecraft Kurulumu

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben Server Almayı Düşünüyorum Birkaç Sorum Olucak: 1- Satın Alma Bölümündeki +3 Tl Ödemelik Özel İp Ne ?, 2- Serveri Satın Aldığımda Nasıl Bir İp'ye Sahip Olucak, 3- Serverimin İp'sini mc.xxxxcraft.com gibi yapabilir miyiz? Bunun için Ek Ücret Gerekiyor Mu ?,4- Çoğu Hosting Şirketleri Korumamız Var Diyor Fakat Bot Koruması Olmuyor, Gerekli Önlemleri Alırken yardımcı Olucak Mısınız ?

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
@Ahmetreyiz18 Hocam kafanda kuşku kalmasın yaklaşık 20 gündür rabisuyu kullanıyorum başka hostingler gibi değil onlardan kat kat daha kaliteli şahsen bende çok memnunum gerek lag açısından gerek yok müşteri memnuniyeti bakımından almanı öneririm rabisudan bir server.

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
İp adresin xxx.rabisu.com şeklinde oluyor , mc.xxcraft.net vs. yapmak için alan adı almalısın , hosting korumalıdır.

BySemihFRKN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben Server Almayı Düşünüyorum Birkaç Sorum Olucak: 1- Satın Alma Bölümündeki +3 Tl Ödemelik Özel İp Ne ?, 2- Serveri Satın Aldığımda Nasıl Bir İp'ye Sahip Olucak, 3- Serverimin İp'sini mc.xxxxcraft.com gibi yapabilir miyiz? Bunun için Ek Ücret Gerekiyor Mu ?,4- Çoğu Hosting Şirketleri Korumamız Var Diyor Fakat Bot Koruması Olmuyor, Gerekli Önlemleri Alırken yardımcı Olucak Mısınız ?
1-)Hocam özel ip 25565 portuna sahip olmak demektir , onu almazsanız bile sunucuadı.rabisu.com bile olur.
2-) sunucuadı.rabisu.com tarzı olur satın alma sırasında altta yazıyor hocam oraya sunucuadınızı yazarsınız .
3-)Yapabilirsiniz hocam fakat alan adı almanız lazım .
4-)Hocam biz korumamız var diye boşa yazmadık , size %100 garantisini veriyoruz .

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1-)Hocam özel ip 25565 portuna sahip olmak demektir , onu almazsanız bile sunucuadı.rabisu.com bile olur.
2-) sunucuadı.rabisu.com tarzı olur satın alma sırasında altta yazıyor hocam oraya sunucuadınızı yazarsınız .
3-)Yapabilirsiniz hocam fakat alan adı almanız lazım .
4-)Hocam biz korumamız var diye boşa yazmadık , size %100 garantisini veriyoruz .
Teşekkürler, Peki Alan Adı Hizmetiniz var Mı, ücreti ne kadar ?

LordIsmail

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
DND CRAFT için Sunucu Ve TS3 Alıcağım Kendileri Çok İlgililer, Sunucu Şirketleri Arasında Sorulara En Hızlı Cevap Veren Diyebilirim Gece 2 3 Saat Arasında Cevap Veriyorlar Sabah 10 15 Dakika Arasında Cevap Veriyorlar Ayrıca Benim Host Ve Domainim Var Kendileri Bana oyna. İpi ve ts3. yapıcaklarını söylediler umarım sözlerinde dururlar onun haricinde kimse korkmasın ben 3 4 gün araştırma fırsatı buldum Rabisu'yu.

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
DND CRAFT için Sunucu Ve TS3 Alıcağım Kendileri Çok İlgililer, Sunucu Şirketleri Arasında Sorulara En Hızlı Cevap Veren Diyebilirim Gece 2 3 Saat Arasında Cevap Veriyorlar Sabah 10 15 Dakika Arasında Cevap Veriyorlar Ayrıca Benim Host Ve Domainim Var Kendileri Bana oyna. İpi ve ts3. yapıcaklarını söylediler umarım sözlerinde dururlar onun haricinde kimse korkmasın ben 3 4 gün araştırma fırsatı buldum Rabisu'yu.
Saolun teşekkürler...

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Hocam isminizin anlamını bildiğinizi varsayarak konuşuyorum.
Rabisu'nun bu anlama geldiğini bile bile neden bu ismi seçtiniz ?