Rabisu.com | Minecraft Sunucu Satışları | BotNet, Bot ve DDOS Korumalı | Otomatik VDS ve Minecraft Kurulumu

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Rabisu Minecraft paketleriniz de ek olarak Mysql veriyor musunuz , gerekiyor da serverler de Nitrado veriyor mesela sizde de öyle bir özellik varsa sizi tercih etmemek gibi sebeb olmaz tek takıldığım konu şu an mysql çünkü fiyatlarınız uygun.

Neutrally

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Destek sisteminde en az 10 saniye içerisinde mesaj geliyor. Ve yetkilileri üslubunu koruyarak iyi iş çıkarıyorlar diğer bilişimlerin kötü temayla gidip iyi temayla yürümesi burada yok en iyi site burası ben burayı kullanmayı düşünüyorum.

Teşekkürler, @Rabisu

Anasayfada bulunan kişilerin yorumları gerçek değil. Sahtekar bunlar bir şey almanızı tavsiye etmem. Bir kez yalan söyleyen her şeyde yalancılık yapar.
E peki eyüp abi ile sohbette konuşurken skypesini istedim verdi ve "ben sohbetten :D" diye mesaj attı?

#TÜRKİYENEDURUMDASIN

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Destek sisteminde en az 10 saniye içerisinde mesaj geliyor. Ve yetkilileri üslubunu koruyarak iyi iş çıkarıyorlar diğer bilişimlerin kötü temayla gidip iyi temayla yürümesi burada yok en iyi site burası ben burayı kullanmayı düşünüyorum.

Teşekkürler, @Rabisu

E peki eyüp abi ile sohbette konuşurken skypesini istedim verdi ve "ben sohbetten :D" diye mesaj attı?

#TÜRKİYENEDURUMDASIN
Güzel Yorumunuz için teşekür ederiz hocam

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba @Rabisu sormak ve danışmak istediğim bir kaç şey bulunmakta.
1-) Mesela MC Gold paket alıp bunu 3 ay kullandığımızı farz edelim. Ve sizinle çalışmaya devam etmek istedik. Ve sunucumuzu Gold+ pakete yükseltmek istedik. Yükseltme yapabilir miyiz ? Ve yükseltme yaparken aradaki farkı mı yoksa Gold+ paket fiyatını mı ödeyeceğiz?
2-) İşlemciyi kendimiz seçebiliyor muyuz ? Eğer öyle bir şey varsa hiç düşünmeden size geçeceğim.
3-) İstediğimiz zaman belirli bir ücret karşılığında RAM ve CPU çekirdek yükseltme yapabilir miyiz ?
4-) Kredi kartı ile ödeme yaptığımızda ne kadar komisyon alınıyor veya alınmıyor ? Aynı sorum mobil ödeme için de geçerlidir.
5-) Kredi kartında 3D security ile mi ödeme yapılmakta ?
6-) Mobil ödeme de komisyon var mı? Varsa yüzde kaç ?
3. soruyu sorma sebebim sunucumda RAM konusunda hiçbir sorun olmamasıdır. Tek sorunum CPU ile ilgili.
Eğer bu sorular karşısında ki cevapların birkaçı benim için olumlu çıkarsa kısa zamanda size taşınacağım.

Ekleme: Alan adı fiyatları neden bu kadar ucuz ?
Saygılarımla....

Son düzenleme:

Neutrally

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba @Rabisu sormak ve danışmak istediğim bir kaç şey bulunmakta.
1-) Mesela MC Gold paket alıp bunu 3 ay kullandığımızı farz edelim. Ve sizinle çalışmaya devam etmek istedik. Ve sunucumuzu Gold+ pakete yükseltmek istedik. Yükseltme yapabilir miyiz ? Ve yükseltme yaparken aradaki farkı mı yoksa Gold+ paket fiyatını mı ödeyeceğiz?
2-) İşlemciyi kendimiz seçebiliyor muyuz ? Eğer öyle bir şey varsa hiç düşünmeden size geçeceğim.
3-) İstediğimiz zaman belirli bir ücret karşılığında RAM ve CPU çekirdek yükseltme yapabilir miyiz ?
4-) Kredi kartı ile ödeme yaptığımızda ne kadar komisyon alınıyor veya alınmıyor ? Aynı sorum mobil ödeme için de geçerlidir.
5-) Kredi kartında 3D security ile mi ödeme yapılmakta ?
6-) Mobil ödeme de komisyon var mı? Varsa yüzde kaç ?
3. soruyu sorma sebebim sunucumda RAM konusunda hiçbir sorun olmamasıdır. Tek sorunum CPU ile ilgili.
Eğer bu sorular karşısında ki cevapların birkaçı benim için olumlu çıkarsa kısa zamanda size taşınacağım.

Ekleme: Alan adı fiyatları neden bu kadar ucuz ?
Saygılarımla....
1-) Evet yükseltebiliyorsun. Ve aradaki farkı ödüyorsun.
2-) Evet işlemcileri falan seçmeden siz onlara söyleyin kuruyorlar.
3-) Evet ben yaptım memnunum.
4-) Kredi kart şeyleri bakımda ama her alışverişinizde ödeyenden 1 tl keser.
5-) Bilmiyorum.
6-) Var evet adımıza vergi ödemek için %20 komisyon alıyorlar.

Ben Eyüp abinin hostingini kullanan kişiyim alan adlarına site girişinde bakabiliyorsun.
Bunların hepsini test ettimde söylüyorum kafadan atma yok. :lol:

Uzak masaüstü varmı ?

Evet windows kurdurduğunda hizmetlerim bölümünde uzak masaüstü bilgileri var.

Önemli değil. Önemli olan bilgilendirmek.

Kredi kartı ile ödeme sistemi ne zaman aktif olacak ? @Rabisu

Şuanlık aktif değil.
Ama "eyupgokhan06" skypesinden eyüp abiye kart bilgilerini atarsan sana satış yapacaktır umarım.

@Rabisu