Rabisu.com | Minecraft Sunucu Satışları | BotNet, Bot ve DDOS Korumalı | Otomatik VDS ve Minecraft Kurulumu

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
almanya ve Türkiye deki vds sunucuları arasındaki fark ne acaba ? ( fiyat fazla oynuyor)

almanya sunucusunda ping oluyormu ?

edit : paneli biraz daha detaylandırır sanız iyi olur. her şeyi ftp üzerinden yapıyorum
Almanya sunucuları ssd değil , o yüzden o kadar iyi performans vermez hocam yani oyun sunucusu açıcaksanız oyun sunucularımızdan almanızı öneririm ...
Ek Not ; Almanya sunucularda ping oranı fazla olur , Oyun suncularımız Türkiye lokasyon olduğu için ping sorununuz olmaz ...

Site tasarımımız değişti siz göz atmadınızmı sitemize gitmek için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Rabisu'dan Yılbaşı Kampanyası !
Arkadaşını Rabisu'ya getir bakiye'ni kap !
01/01/2016 Tarihine kadar Rabisu'ya getirdiğiniz her müşteri'nin yaptığı alisveris'den %10'u bakiyenize eklensin !

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Stoklarımız hala devam etmektedir arkadaşlar ...

Son düzenleme:

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Yine aynı yukarıdaki linke tıklayınca Not Found yazıyo

Yine aynı yukarıdaki linke tıklayınca Not Found yazıyo
Hocam yeni hesap açıp hesabınıza giriş yapın öyle tıklamanız lazım ona :) öyle deneyin sorun olmıyacaktır hesabınıza giriş yaptıktan sonra oyun sunucular bölümünden minecraft seçin orada ücretsiz 5 kişilik slot var ona tıklayın promosyon kodunu girin ücretsiz olarak alıcaksınız ...

Hocam fiyatlarımız ideal daha düşük veriyoruz bu arada :)

iskelet65

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kayıt olurken neden bu kadar bilgi isteniyor ben adresimi vermek istemiyorum.Vermek mecburmu ?

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Kayıt olurken neden bu kadar bilgi isteniyor ben adresimi vermek istemiyorum.Vermek mecburmu ?
Hayır hocam vermek zorunda değilsiniz bazı müşterilerimiz fatura istiyor direk adresine yolluyoruz o yüzden o bilgiler var isterseniz oraya "Boş" yazıp geçebilirsiniz ...

Optional01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 16 GB Ram Alsam Panelden Olsa Oluyormu ?
Öyle Almicam Alırsam Makineli Alcam Ama Soruyorum.