Optional01
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Işlemci Hızı Ne Kadar ?
Stok durumuna göre E5620 veya X5670 seçebiliyorsunuz diye biliyorum.Işlemci Hızı Ne Kadar ?
Çoğunlukla 5670 kullanıyoruz hocamIşlemci Hızı Ne Kadar ?
Evet hocam alabilirsiniz ...Sunucu için özel domain satın alabiliyormuyuz ?
ÖR : (play.xxxx.com) gibi
Yardımcı olursanız sevinirim.
Teamspeak 3 adresiniz deyim .Evet hocam alabilirsiniz ...
Daha fazla bilgi için teamspeak3 adresimize gelin isterseniz ?
TeamSpeak3 Adresimiz : ts3.rabisu.com
Yetkili arkadaşlar ilgilenicektir ...Teamspeak 3 adresiniz deyim .
Hocam size güncellemenizi vs. söylemişler , teamspeak3 çağırmış yetkili ekibimiz sizi bekliyorlar lütfen sürüm hatanızdan dolayı böyle yorumlar yapmayın ...Rabisu Ben sizin plugin paketinizi kullandım.Nedenini anlamadım fakat İconomy para sistemi bozuk çıktı FrameProtect, NoCheatPlus, ChestShop , HorseProtect, SimpleVIPPerks, iDisguise, bunlar bozuk çıktı ve ben bunların hiç birine dokunmadım sadece iconomy bozuk çıktı diye ChestShop u karıştırdım biraz ve 1-2 gündür bunla uğraşıyorum(size tickette attım.Ticket atın derseniz diye söyledim. Ama yine çözülmedi)
Bu sorunların en baştan düzeltilmesi gerekmezmiydi ben sizin paketi kullanıyorum ve birçok hata var ve ben ChestShop um hatalı diyede söyledim ve ben onu güncellediğimide söyledim ve beni ts3 e çagırdılar ilgililer onada lafım yok pek anlamadığım içinde gittim ama hemen çıktım. ChestShop sorunluydu en çok yani ben güncellesemde yine aynı hatalar var.Hocam size güncellemenizi vs. söylemişler , teamspeak3 çağırmış yetkili ekibimiz sizi bekliyorlar lütfen sürüm hatanızdan dolayı böyle yorumlar yapmayın ...
Hocam biz zaten ayarlı bir şekilde koyduk onları sitemizdeki sadece faction plugini 1.7 diğer pluginlerimiz 1 .8 sürüm uyumsuzluğu olabiliyor şu an yeni plugin paketlerimize başlamış bulunmaktayız en kısa sürede orada görebileceksiniz herhangi bir sorununuz olduğunda ticket açın yardımcı olalım ...Bu sorunların en baştan düzeltilmesi gerekmezmiydi ben sizin paketi kullanıyorum ve birçok hata var ve ben ChestShop um hatalı diyede söyledim ve ben onu güncellediğimide söyledim ve beni ts3 e çagırdılar ilgililer onada lafım yok pek anlamadığım içinde gittim ama hemen çıktım. ChestShop sorunluydu en çok yani ben güncellesemde yine aynı hatalar var.