EdwardWiles
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Rabisu'dan sunucu kiraladık. 1.11.2 jar yükledim fakat attığım pluginler çalışmıyor. Plugin sürümlerini tek tek denediim. Rabisu paneli biraz ilginç geldi bana. Hazır jar dosyaları var. Kur diyorum kurmuyor. Ticket atmıştık dün, hala sorunumuz çözülmemiş.
Dün ticket atmaya başladık hala yardımcı olmadılar. Sürekli topu bize atıyorlar. Adamlara siz yapın diyorum. Çözümü şöyle diyorlar fakat işe yaramıyor. Rabisu aldığıma bin pişman durumdayım. Batihost'un değerini bir kez daha anladım. Keşke bırakmasaydım. Adamlara forumdan imalı bir mesaj gönderdiğim zaman özel mesaj atıyorlar. Rabisu'ya ticket atıyorum ve tatmin edici bir cevap alamıyorum...
Hala rabisu'dan tatmin edici bir cevap gelmedi. Yardımcı olabilecek yok mu?
Dün ticket atmaya başladık hala yardımcı olmadılar. Sürekli topu bize atıyorlar. Adamlara siz yapın diyorum. Çözümü şöyle diyorlar fakat işe yaramıyor. Rabisu aldığıma bin pişman durumdayım. Batihost'un değerini bir kez daha anladım. Keşke bırakmasaydım. Adamlara forumdan imalı bir mesaj gönderdiğim zaman özel mesaj atıyorlar. Rabisu'ya ticket atıyorum ve tatmin edici bir cevap alamıyorum...
Hala rabisu'dan tatmin edici bir cevap gelmedi. Yardımcı olabilecek yok mu?