Radyo Programı - Schaffer79 - Güncel V 1.0

İşinize Yaradı mı ?

• İşime yaradı

Kullanılan: 0 0.0%
  • Eh biraz

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Evet öncelikle selamlar, şu sıralar Java ile pek uğraşmadım farklı dinlere yönelmek istedim C, C++, C# çok önerildi C#'a başladım iyi bir program yazacak kadar geliştirdim kendimi, bu program basit bir Radyo programı, kesinlikle kodlaması çok basit fakat kesinlikle kullanışlı :) şu anda 6 kanal bulunmakta ne yazık ki güncel radyo bulmak zor, boyutu az olan bir program ve oyun oynarken vesaire hiç kastırmaz. İnternette kim radyo kanalı arayacak ki, hem tarayıcılar bilgisayarları bir miktar kastırır fakat bu program öyle değil :) Radyo olduğu için tabi ki de internetsiz çalışmıyor. Küçültürseniz internettede gezerken sizi rahatsız etmez fakat böyle bir şey yapacağınızı sanmam direk alta alırsınız :) Şimdi resimlere geçelim.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Hepinize iyi dinlemeler :) (Garip bir cümle oldu çaktırmayın *-*)
Ankete katılmayı unutmayın!
Ve işinize yararsa beğenin lütfen.

Sonsöz (Türkler Önsöz okumuyosa Sonsöz okur *-*)

Youtubeden müzik açmak çok mu zor? Doğru Youtube kapalı peki Radyo bulmak çok mu zor? O zaman bu program tam sizlik!

Konuya Bakmasını İstediklerim;

@ParvulaPX @AxcelaD @OyuncuLimon @ByLike77 @Zangow @Toby Meep

Son düzenleme:

ParvulaPX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiç işime yaramıyo valla .. O radyolardan birini hayatımda dinlemedim :/ Dinlemekte istemiyorum <_<

M

MUHDE

Ziyaretçi
.Zip olarak ayarlarsan sevinirim winrar indirmek istemiyorum sırf bunun için

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Hiç işime yaramıyo valla .. O radyolardan birini hayatımda dinlemedim :/ Dinlemekte istemiyorum <_<
Güncel radyo bulmak zor MMS adresine göre çalıştığı için, şarkılar gayet güzel eğer istediğin radyoların mms adresini bulup verirsen eklerim.[DOUBLEPOST=1397663539,1397663506][/DOUBLEPOST]
Number 1 FM Ve Metro FM Eklersen Sevinirim.

Program Gayet Güzel.
İnternetten MMS adresini bulup bana verirseniz yapabilirim çok zor bulmak :D

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Soundcloud işimi karşılıyo panpa ama emeğine sağlık şukuladım[DOUBLEPOST=1397663702,1397663646][/DOUBLEPOST]rtmp://31.3.236.90/live/nr2.sdp al sana number one

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Soundcloud işimi karşılıyo panpa ama emeğine sağlık şukuladım[DOUBLEPOST=1397663702,1397663646][/DOUBLEPOST]rtmp://31.3.236.90/live/nr2.sdp al sana number one
Bu rtmp adresi bana mms lazım :) Soundcloud gibi programlar bilgisayar performansını bu programdan daha fazla düşürür 1 MB bile olmayan bir uygulamayı bilgisayar hissetmez bile tabi ki Soundcloud daha geniş çaplı.

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu rtmp adresi bana mms lazım :) Soundcloud gibi programlar bilgisayar performansını bu programdan daha fazla düşürür 1 MB bile olmayan bir uygulamayı bilgisayar hissetmez bile tabi ki Soundcloud daha geniş çaplı.
Programı az önce açtım Radyoların Hic birinden ses çıkmıyor tam 10 DK Dır Açık.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Sadece exe halinda yapabilirdin hem daha kolay kısa zaman alırdı hemde bizim için setup falan gerekmiyor

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Programı az önce açtım Radyoların Hic birinden ses çıkmıyor tam 10 DK Dır Açık.
Sadece exe halinda yapabilirdin hem daha kolay kısa zaman alırdı hemde bizim için setup falan gerekmiyor
Preacher_Generic: Acaba setupu kurdunuz mu yoksa direk mi açtınız? Kullanan arkadaşlarda bir hata çıkmadı internet hızınıza görede açılma süresi değişebilir.
MUHDE: Exe halinde kurucuna bazı şeyler yüklenmiyor öyle yapmak isterdim :D