Rage'in Maceralari Bölüm 1

LegendRage

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahhh kafam kafam çok acıyor çantamda hiç yara bandım varmı acaba ? Rage kendi kendine konuşurken zaman geçmeye başlar. Burada yaşayan biri yokmu!!!!!! Karşıdaki bir köylü bu sesi duyar : gel gız biri bağırıpduru gel bi bakalım. Ragein yanına gelirler. nolupduru yavrum sana ne bağırıpdurun. Rage cevap verir : yon teyze ben burayı hiç görmemiştim biri varmı diye baktım . Nine cevap verir : Gel gari biyon bizim yemekleri yiyiver Rage oraya gider ve teyzeye odun istiyip istemediğini sorar teyze istediğini belirtir Rage çabtasından machetesini alıp odun kesmeye gider biraz odun toplayıp tekrar köye döner ninenin evine gelip odunları verir nine rage e ateş yakabilirmisin diye sorar rage evet der çantasından çakmaktaşlarını çıkartık ve ateş yakar daha sonra ninenin kızı çubuğa gecirilmiş biftekleri getirir nineyle rage ateşte etleri pişrip yerler gece olunca rage misafir odasında nine ve kızı kendi odalarında uyurlar

İKİNCİ BÖLÜM İÇİN BEGENİN YA DA YORUM ATIN ATMAZSANIZ BİLE BEN SIKILINCA YAZIPDURURUM :D

LegendRage

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saol tşk ederim[DOUBLEPOST=1369488355,1369488295][/DOUBLEPOST]Sen kendininkini devam ettirecekmisin

LegendRage

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tmm snnkide çok guzel[DOUBLEPOST=1369488530,1369488461][/DOUBLEPOST]Skypeini alabilirmiyim bidde istersen özelden atabilirsin