• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

|| Ragevas Network || [ Sponsor Aranıyor] İçerik...

CroidNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar , İsmim Umut Yaşım 18 Minecraft'da bir sunucu açma planı aldım , ve sunucunun pluginleri ve mapı Toplam 300 TL Ben Karşılıyorum , Fakat Sunucu Gerekiyor O Sebepten Dolayı Sponsor Aramaktayım eğer, Kendine Güvenen var ise bu Formu Dikkatlice Okuyup Cevaplasın , İyi Forumlar..
; Sunucuyu Tanıtalım

• Sunucumuz Başlangıçta Faction Olarak Başlayarak Sonrasında ise , Huba Dönüş Yapıcaktır .
  • Sunucunun En Az Maks. Ram Miktari 7-16 GB Arasında Olacaktır.
  • Şuanda Sunucu Kapalıdır.
  • Sunucu'da 300 Liralik Faction Plugin Paketi Kullanılmaktadır , Pluginlerin %80 i Paralı Plugin içerir .
  • Lokasyonu ise Makine Alındığında veya takviye edildiğinde Kesin bir bilgi verilecektir.
  • Sunucunun Kendisine Ait WebSitesi Bulunmakta , Sitenin Demo Adresi :
    Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
  • Sunucuda Lapis Bulunmamaktadir . [Lapissiz Sunucu ]
  • Sunucuda Meslekler Olacaktır Örneğin ; Avcı , Balıkcı , Madenci , Tarzında Meslekler ve Özel Hammaddeleri Vardır.

1. Halovie [ Kurucu ]
  2. Ragevas [ Kurucu ]
  3. BurakEfendi [ Reklamcı ]

1 : Ne kadar Ram [ GB ] Desteği Sağlayabilirsin :
2 : Virtual Dedicated [ VDS ] Sağlayabilirmisin? :
3 : Ne Kadar Maddi Durumunuz var? :
4 : Daha Önce Sponsor Oldunuz mu? :

1 : Adınız ve Soy adınız Nedir ? :
2 : Yaşınız Nedir ? :
3 : Eğitim Durumunuz Nedir ? :
4 : İş Tecrübeniz Nedir ? :

| Başvuruyu Yapmış Bulunmakta Olanlar en az 1 gün içersinde cevap yazılacaktır , ilginiz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum iyi Forumlar Tekrardan | RNW |

Son düzenleme:

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tavsiyem şudur ki bu şekilde Sponsor bulabileceğini düşünmüyorum. Biraz sunucuyu tanıt, farkındalıklardan bahset ve ilgi çek. O zaman bir şeyler başarmış olursun.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum Bazilari'da diyor ki lapis olmazsa sunucunuz çok iyi tutar diyor karar veremedim , lapis olmadan yapmak daha iyi gibi geliyor aklıma , Ginede Yorumun için Teşekkürler
İyi Forumlar
Senin kararın dene.Lapissiz sunucu isteyenlerin hiç biri sunucuda oynamayacak senin için onemli olan kalıcı oyuncularin olmalı.

CroidNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Senin kararın dene.Lapissiz sunucu isteyenlerin hiç biri sunucuda oynamayacak senin için onemli olan kalıcı oyuncularin olmalı.
Mantıklı Konuşuyorsun , hadi bakalim hala sponsor bulamadım yakın zamanda bulurum heralde .. , Mesajin için Teşekkürler
İyi Forumlar .

Arkadaşlar sunucumuz - Skyblock olmuştur ve o kadar iyi bir şekilde düzenlenmiştir ki görenleri hâyrete düşürebilir bir nitelikdedir gerekli bilgiler için Discord adresimizi vericeğim oradan en ince ayrıntısına kadar öğrenebilirsiniz [sponsorlar].