Ragnar the Brave
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese merhaba. İsmim Ege, 19 yaşında üniversite öğrencisiyim ve yaklaşık 6 senedir Minecraft oynuyorum ve bu konuyu açmamın sebebi sunucuların oluşumunda ve ilerleyişinde katkı sahibi olma arzum ve bir uğraş istememdir. Şu zamana kadar aşağı yukarı beş sunucu açtım ve yönettim, gayet güzel ve dolu dolu geçen zamanlardı ancak son birkaç yılda çok aktif olamadım. (üniversite sınavı, hazırlık vb.) Bu pasifliği burada bitirmek istiyorum, aslında doğrudan kendim bir sunucu açmayı düşündüm ama yokluğumda plugin ve sistemler çok gelişmiş ve ben bunları öğrenecek kadar zamanım olduğunu düşünmüyorum. Bu nedenden dolayı kendimi forumun "Yetkili Alımları" konusuna attım. Sunucusuna toplum ile ilgilenilmesi gereken kuruculara zevkle yardım edebilirim, hatta yardımcı olurlarsa pluginleri ve sistemleri de öğrenebilirim, demem o ki, eleman arayan sunucular benimle iletişime geçebilirler. Ayrıca sunucu konularını da incelediğimde fark ettim ki çoğu konuda Türkçe'nin yanlış kullanılıyor, hem kelime olsun hem diziliş olsun bu konuya da bir el atmak isterim, doğrusunu bilen insanlar için çok itici ve düşük küçük ayrıntılar.
Küçük bir ek olarak sunucular hakkında kendi görüşümü de belirtmek isterim -yani kimlerin benimle iletişime geçmesini istediğimi de belirtmiş olacağım- genel olarak bir oyunda sunucu açmak bir kişilik işidir ve emir-komuta sistemi gerektirir. Eğer bu şartları karşılayamazsa, sunucu iş yapmaz ve ters işler dönmeye başlar. Şu an piyasada sunucu açan insanları bu şartları kavrayacak yaşta olmadıklarını düşünüyorum, genelleme yapacak olursam. Bu görüşüm sebebiyle konunun altına istediğiniz kadar sayıp sövebilirsiniz ancak bunları ne değerlendireceğim ne de cevap vereceğim çünkü bu fikrim ile kimlerin benimle iletişime geçmesi gerektiğini gayet açık ve net bir şekilde dile getiriyorum. Benim de bir ortamda vakit harcayacaksam kriterlerim bulunmak zorunda.
Edit: Konu eski konu olduğu için gerekli formu ekliyorum.
İsmim Ege
Yaşım 19
Daha çok faction sunucularında tecrübem var o sebeple tercihim de faction sunucularıdır
Eklemek istediklerim yukarıdaki paragrafta bulunmaktadır.
Teşekkürler
Küçük bir ek olarak sunucular hakkında kendi görüşümü de belirtmek isterim -yani kimlerin benimle iletişime geçmesini istediğimi de belirtmiş olacağım- genel olarak bir oyunda sunucu açmak bir kişilik işidir ve emir-komuta sistemi gerektirir. Eğer bu şartları karşılayamazsa, sunucu iş yapmaz ve ters işler dönmeye başlar. Şu an piyasada sunucu açan insanları bu şartları kavrayacak yaşta olmadıklarını düşünüyorum, genelleme yapacak olursam. Bu görüşüm sebebiyle konunun altına istediğiniz kadar sayıp sövebilirsiniz ancak bunları ne değerlendireceğim ne de cevap vereceğim çünkü bu fikrim ile kimlerin benimle iletişime geçmesi gerektiğini gayet açık ve net bir şekilde dile getiriyorum. Benim de bir ortamda vakit harcayacaksam kriterlerim bulunmak zorunda.
Edit: Konu eski konu olduğu için gerekli formu ekliyorum.
İsmim Ege
Yaşım 19
Daha çok faction sunucularında tecrübem var o sebeple tercihim de faction sunucularıdır
Eklemek istediklerim yukarıdaki paragrafta bulunmaktadır.
Teşekkürler
Son düzenleme: