RaiderS Network | Hub Sunucu | Yetkili Alımları

Serverde En Beğeneceğiniz Oyun Ne?

• Kullanılan toplam oy
    16

RaidersNetworkEkibi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Ben BarisC RaiderSNetwork Sahibi Sunucumuzda Ekibimizde Bir Eksik Var O Yüzden Yetenekli Kişileri Alıcağız Server Daha Açık Değil Yarına Felan Açık Olucak Takipte Kalın !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SUNUCUDAKİ ALIMLAR:
SERVER-LOGOCUSU (DESIGNER)
BUILDER (EĞER CİDDİDEN ÇOK YETENEKLİYSE!) NOT: Build Takımını Ne Kadar Kişi Gelirse Yetenekli Ona Göre Ayarlıcağız!
REHBER (Factions, SkyBlock, Ve Benzeri Oyunlarda Alımı Var!)
POLIS (Sunucudaki Hileleri Tespit Edip Gereken Cezayı Veren Yetkili)

ORTAK ALIMI VARDIR /ÜCRETLİDİR\ FİYAT: 50 TL (Sayıya Göre Değişebilir)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-BarisC YONETIM EKIBI

IceSkull

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rehber Olabilirim Rehber Komut Bilgim %100 İletişime Geçmek İçin Skype: ErenBatu Çakır

RaidersNetworkEkibi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
rehber olabilirmiyim instagramdan ulaşabilirmiyim şimdilik hesabım askıya alındıda
Rehberlik için skype kullanmak şarttır. Hesabınız Askıya Alındıysa Yenisini Kurunuz. Alımlar Sadece Ordan Katılımınız İçin Teşekkürler!

Rehber Olabilirim Rehber Komut Bilgim %100 İletişime Geçmek İçin Skype: ErenBatu Çakır
Skypenizi Bulamadım 2 tane çıkıyor siz beni eklerseniz daha iyi olur. Skypem Yazıyor Üstte Katılımınız İçin Teşekkürler!

SERVERIN ACILCAGI TAHRI TAM BELLI DEGIL AMA ANLAŞMAYA GÖRE HAFTAYA PERŞEMBE ORTAKLAR PARALARI VERIYOR. EĞER PARA O TARİHE GÖRE VERİLİRSE CUMA GÜNÜNDEN AYARLICAZ TEMELLERI ATTIKTAN SONRA YETKILI OLMAK ISTIYENLERI TEST EDICEGIZ VE ONAYLANIRSALAR YETKILERINI ALICAKLAR!

Sevgilerle, RaiderSNetwork Ekibi

itsathena

Tanıdığım tek papa benim Big Poppa
Sponsor
En iyi cevaplar
0
Merhaba Polis olabilirim.
Skypem: Bay Kod TR
Ekle konuşalım.

Yunus138SunuY

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Builder - Polis - Mod - Admin - Rehber - D.Rehber Olabilirim

Not: Builderde : Çoğu Komutu |||Rehber - Deneme.Rehberde Bütün Komutları ve yeterli bilgileri|| Mod - Adminde Gerekli bilgileri ||

Poliside İlk defa deniyeceğim ama güzel gibi duruyor Server deneyiim 7 server 16 yaşındayım

EmreBey173

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad:Emre
Soyad:Taşcı
İletişim: Skype
Skype Adresim: facebook:100005278447517
Yaşım:16
Yetki:Mimar
Oyun Adım:Freestyletrot512