Railway Station | VIthreon - (OlymposBT)

VIthreon

Voxel Artist
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Selam Millet !
Ben Bilal. Bugün Sizlere Forumda ilk paylaşımım olarak, Tren Garı projemi tanıtacağım.

Yapı, bir hub sunucusuna yapılan minigame haritasının bir parçasıdır.
İsterseniz fotoğraflara geçelim ;

Bir önceki yapım :
https://forum.gamer.com.tr/konu/olymposbt-hub-lobby-ll-modrea-ll.331717/

@bydemir06 @Collapse @Mello01 @Majoras @Architectus

Son düzenleme:

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Evin cam dekorasyonları olmamış gibi kuvarsla yapsaymışın daha iyi olabilirmiş çatıdaki beyaz şeyleri anlamadım hatta tren garını direk country türünden yapsaymışın daha iyi olurmuş,durakların direkleri çok kalın gibi,zemine ray koyacağına bloklarla ray yapsaydın daha iyi olabilirdi,düzlüğe değilde azıcık eğimli ova terraformun üstüne yapabilirsin böyle çok kaba olmuş,e madem tren garı tren neden yok bir tane bari olsa yapsaymışsın, bu projeni iyileştirmen için eleştirilerim bu kadar yinede emeğine sağlık.

VIthreon

Voxel Artist
En iyi cevaplar
0
Evin cam dekorasyonları olmamış gibi kuvarsla yapsaymışın daha iyi olabilirmiş çatıdaki beyaz şeyleri anlamadım hatta tren garını direk country türünden yapsaymışın daha iyi olurmuş,durakların direkleri çok kalın gibi,zemine ray koyacağına bloklarla ray yapsaydın daha iyi olabilirdi,düzlüğe değilde azıcık eğimli ova terraformun üstüne yapabilirsin böyle çok kaba olmuş,e madem tren garı tren neden yok bir tane bari olsa yapsaymışsın, bu projeni iyileştirmen için eleştirilerim bu kadar yinede emeğine sağlık.
Eleştirilerin için teşekürler, dediklerini düşüneceğim. Özellikle tren eklemem konusunda haklısın sanırım :)

Beğendim güzel olmuş.
Güzel bir çalışma.
Teşekürler :)

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Benim beğendiğim yönü pencereleri ve çatıları oldu. Diğer bölgeler daha canlandırılmalı fikrimce. Devam devam!

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Sadeliği seven biriyim ama bu sade değil, basit. Fikir olarak güzel ama mega boyutlara çıkart, küçücük yapmamalısın.

VIthreon

Voxel Artist
En iyi cevaplar
0
Sade tasarım, iyi olmayan çevre vs.

Mucosoft Puanı : 60/100
Çevreyi başta belirttiğim projenin bir parçası olduğundan yapmadım.
Yorumlama içinde teşekürler :)

Sadeliği seven biriyim ama bu sade değil, basit. Fikir olarak güzel ama mega boyutlara çıkart, küçücük yapmamalısın.
Sade ve basit aslında. Ayrıca gerçek boyutu vermek istedim. Açıklamamda da belirttiğim gibi bu bir şehir haritasına yapılıyor .