RAINBOW Palace II l RONİN BT

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Merhabalarr...
Bugün sizlere yeni çalışmamız olan Rainbow Palace'ı sunucağım
Yapının büyüklüğü fazla kaçtığından oyun içinden kareler alamayacağım.
Yapı XEON Network adına yapılmıştır.Fotoğraflarrrra gelirsek @Cazza144 ADLI KARDEŞİME çok TEŞEKKÜR ederim
Yorum atarsanız herkes kazançlı çıkar.Beğenmezseniz veya beğenirseniz görüşlerinizi,her türlü eleştirilerinizi bekliyorum.
Kötü bulduysanız kötü bulduğunuz yerleri belirtmeyi unutmayın.

DİALARI UNUTMIYALIM​

Son düzenleme:

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Çok güzel olmusta, su yandaki dağlardaki blokların cok ufak görünmesi ve ortadaki kurt kafamı karıstırdı. Yakından dediğim yerler nasıl görünüyor, ve yapı tümüyle texturesiz nasıl merak ettim. Başarılı elinize sağlık.

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok güzel olmusta, su yandaki dağlardaki blokların cok ufak görünmesi ve ortadaki kurt kafamı karıstırdı. Yakından dediğim yerler nasıl görünüyor, ve yapı tümüyle texturesiz nasıl merak ettim. Başarılı elinize sağlık.
Yapı çok büyük haliyle bloklar minicik gözüküyor ve shaderla veya oyun için görüntü alarak yapıyı tanıtmak mümkün değil. O yüzden renderladık ben de boş zamanım olduğu için birazcık efektledim. Ortadaki kurt Ronin'in logosu photoshopla koydum :D Normalde yok yani

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok küçük gözüküyor çünkü yapı dev gibi texturesiz haliyle bir farkı yok sadece fazladan render ooo daaa RONİN SPECİAL CAKE

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Şimdi her şey Çok Güzel Olmuşta Keşke Bir Tane de Oyuncuların Oynadığı Gözden Yani Efektsiz Resim Koysaydın.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi her şey Çok Güzel Olmuşta Keşke Bir Tane de Oyuncuların Oynadığı Gözden Yani Efektsiz Resim Koysaydın.
Üzgünüm ama dediğin imkansız ancak Hub açılınca görüceksin.32x32 chunkda 1/3 ünü hadda 1/4ünü zor görüyorsun yapı 256 block yüksekliğinde bir anlam ifade etmez.Renderler Göze hoş gelebilir ama yapının kendisi de bir okadar hoş.