Ram Kullanım?

Optional01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucum 16 GB Ramlı Ram Kullanımı Fazla Oluyor 7-8 GB Kullanıyor Neden
Serbest Hafıza 4-5 Oluyor Bazen.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kullandığın pluginleri paylaşırsan nedeni pluginlerinden mi görebiliriz. Ek olarak şuradaki açıklamalara bir göz at (özellikle .bat/.sh dosyanı düzenle)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Windows'ta filan 2 GB Ram'ye sahip bilgisayarlar 500-600mb kullanır ya, 16 GB'ye sahip olanlar ise 2-3GB. Belki buda böyle bir şey olabilir mi? :)
İşletim sistemi elbette ram kullanacak fakat arkadaş sanırım oyun içerisinden veya konsoldan bakmış (Bu durumda sadece Spigot'ın kullandığı ram miktarı gözükür). Ha eğer Spigot'ı Windows'a benzettiysen öncesinde yazdıklarımı unut, benzetmen yanlış. Spigot kendi keyfi için ram kullanamaz çünkü Java ona ne verirse onu kullanmakla yükümlüdür.

Serbest hafıza 4-5, bu durumda allocate edilen yani ayrılan ram 7-8 GB oluyor bundan dolayıda Spigot bu kadar kullanıyormuş gibi gözüküyor. En doğru olanı sunucuya 6 GB gibi bir ram vermek ve bu ram'in tamamını kullandırmak. Bunun içinde verdiğim adresteki Java değerlerini kullanmak gerek.

Optional01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşletim sistemi elbette ram kullanacak fakat arkadaş sanırım oyun içerisinden veya konsoldan bakmış (Bu durumda sadece Spigot'ın kullandığı ram miktarı gözükür). Ha eğer Spigot'ı Windows'a benzettiysen öncesinde yazdıklarımı unut, benzetmen yanlış. Spigot kendi keyfi için ram kullanamaz çünkü Java ona ne verirse onu kullanmakla yükümlüdür.

Serbest hafıza 4-5, bu durumda allocate edilen yani ayrılan ram 7-8 GB oluyor bundan dolayıda Spigot bu kadar kullanıyormuş gibi gözüküyor. En doğru olanı sunucuya 6 GB gibi bir ram vermek ve bu ram'in tamamını kullandırmak. Bunun içinde verdiğim adresteki Java değerlerini kullanmak gerek.
Attıgınız Linkdeki
4. server.properties'i Yapıcam Ama Bi ÇakmaLobi Var Bide Faction Var.
Nasıl Yapıyım (Fark Ne Olur Zararı Ney Veya Neyi Yavaşlatıyor?)

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Attıgınız Linkdeki
4. server.properties'i Yapıcam Ama Bi ÇakmaLobi Var Bide Faction Var.
Nasıl Yapıyım (Fark Ne Olur Zararı Ney Veya Neyi Yavaşlatıyor?)
Ayarları olduğu gibi yapmamalısın. Bilmediklerine dokunma eğer İngilizcen varsa orada belirtilen talimatlara göre düzenlemye çalış. Aksi durumda sadece Java değerlerini düzenle. (.bat/.sh)

Optional01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazen Lag Giriyor Sunucuya Aniden Sonra Reset Atıyorum Ama 2 Saat'De Yeniden Başlatılıyor.

Optional01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Eski Hesanbım Ile Sunucuya Girince Oluyor Lag Giriyor

Bide Aniden Ram Kullanımı Çoğalıyor.
Reset Atıyorum 5 Dakika Içinde Ram Kullanımı 6-7 Oluyor.