RAM sorunu

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
merhaba arkadaşlar benim Ram 4gb ama resimdeki gibi

4gb kullanmıyor 4gb kullanması için çözümünü söylermisiniz?

bide konuya gereksiz mesaj atmayın konuyla ilgili atın lütfen

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
._. benim akrabamın pcside 8gb ama komple 8kullanıyor :/[DOUBLEPOST=1380048207,1380048010][/DOUBLEPOST]söylüyceğiniz başlata msconfig yazaraksa sakın yapmayın :D o zaman 3.25gb kullanıyor :D

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu senin ayar değiştirerek yapacağın bir şey değil.
4GB RAM'in takılı olduğunu gösteriyorsa takılıdır kurcalama :p

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
:gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek::gülmek:[DOUBLEPOST=1380050660,1380050051][/DOUBLEPOST]

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi mesela benim de 250GB Harddiskim var ama bunun hemen hemen %85ini falan kullanabiliyorum gerisini windows kendine ayırıyor yada görmüyor bu konuda benim de fazla bir bilgim yok