Ram Veriyorum. Ama Kullanamıyorum :|

Agunzagunmagun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başlıktata belirttiğim gibi Minecrafta 7GB ram verdim (Bende 8GB Ram var) . Ama F3'e bastığımda
Allocated Memory 500mb civarı oluyor. Nasıl hepsini kullandırtabilirim ? :uğraş:

Agunzagunmagun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.6 Launcher'in varsa edit profile veya new profile diyerek ayarımsı garip bölümü aç. Orda Java kodu yazabildiğimiz yer olucak oraya şunları yaz (? yerine ne kadar ram verceğini yaz) :
-Xmx?G -Xms?G

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bakin mineacrft a RAm vermek bir ise yaramaz oyun zaten en fazla 1-2 gb kullaniyor. Yani ne akdar RAM verirsem o kadar hizlanir diye dusunmeyin siz sadece Minecarftin asla ulasamayacagi ust siniri yukseltiyorsunuz. Ama ben hala takilmalar yasiyorum diyorsaniz buna sunlar da yol acabilir: Ekran karti modeli, surumu, bellegi, destekleyip desteklemedigi, Islemci hizi, cekirdek sayisi, arkada program calisip calismadigi.

Agunzagunmagun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Forge olunca Optifine, Optifine olunca Forge olmuyor. Forge olmayınca da Shaders ve diğer modlarda olmuyor. İkisini birden kullanmanın yolu yok mu ?

Edit: Şu An Google a abanıyorum. Eğer bulursanız lütfen belirtin.

Agunzagunmagun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şimdi ben versions/1.6.2-Forge9.10.0.789/1.6.2-Forge9.10.0.789.jar dosyasını winrarla açıyorum. Optifine_1.6.2_HD_U_B4.rar dosyasındakiler içine atıyorum. Launcherdan forge'u seçiyorum. Play diyorum. Launcher kapanıyo, 1-2 saniye sonra tekrar açılıyo oyundan ses yok. Ne yapsamda şu optifine ile forge'u birlikte kullanamadım. Nasıl yapacağımı anlatırsanız sevinirim.

Agunzagunmagun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hemen deniyorum. Sonucunu editleyerek yazarım. Bu arada ilgin için teşekkür ederim

Edit: Orada yazanların aynısını yaptım. İngilizceme güvenirim şimdi yapabildiğimi düşünüyorum. Yeni profil açtım. 1.6.2 yi kopyalayarak yaptığım versionu seçtim play dedim. Launcher kapandı ama yine oyundan ses yok. Eğer ihtimal varsa TeamViewer'dan halledebilir misin?