Ramazanda İzlemelik 5 Dizi Önerisi

DeCobray

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
__________________________________________________________________________________________________
Ramazanda İzlemelik 5 Dizi Önerisi
__________________________________________________________________________________________________

Hepinize merhaba arkadaşlar. Sıradan bir girişle dizi öneri konusuyla karşınızdayım. Malum, Ramazan ayındayız ve tüm gün oruçluyuz. Tabikide ibadetlerimizin yanı sıra yapacak bir şey bulamıyoruz. İşte tam burada diziler ve filmler devreye giriyor. Ancak piyasada yüzlerce dizi varken, yüzlerce film varken hangisini izlemeliyiz? Çoğumuz tam burada kararsız kalıyor ve canı iyice sıkılıyor. Bu konuda sizlere benim beğendiğim dizileri sizlere sunacağım. Belki çoğunu izlediniz fakat izlemeyenler için faydalı olabileceğini düşünüyorum. İlerleyen günlerde de Ramazanda izlemelik film önerileri konusuyla karşınızda olacağım. Dilerseniz başlayalım.

1) The Flash

Standart. Olmazsa olmazlardan. Ana karakter Barry Allen gökten bir şimşek düşmesiyle bir Speedstar'a dönüşür. Speedstar olduktan sonra Barry Allen dünyayı kötülerden korumalıdır. Tipik bir süper kahraman hikayesi. Fakat izlerken vakit su gibi akıp gidiyor. Evet eğer ince düşünüyorsanız izlemenizi önermem. Oldukça saçma olaylar dönüyor, farkındayım. Ancak vakit geçirmek için ideal.
2) Arrow

Standartlardan ve klasiklerden başlayayım dedim. Arrow, Oliver Queen adlı baş karakterimizin macerasını konu alır. Oliver Queen zengin bir ailenin çocuğudur. Babasıyla yaptığı bir deniz seyahatı sonucu bir adada mahsur kalan Oliver Queen'i 5 yıl boyunca türlü türlü olaylar bekliyordur. 5 yılın ardından evine döndüğünde tamamen başka birisi olan Oliver Queen, kendisini hayatı için feda etmiş olan babasının dileğini yerine getirmeye odaklanır. Yine tipik bir süper kahraman hikayesiyle karşı karşıyayız. Fakat aynı şekilde bu ay vakit geçirebileceğiniz bir dizi.
3) Mr. Robot

İzlemediyseniz kesinlikle izlemenizi tavsiye ettiğim bir dizi. Tamam bazı bölümlerini izledikten sonra kendinize ''bu ne lan, imkansız'' diyorsunuz fakat gerçekten olay döngüsü olsun karakterlerin rolleri olsun muazzam bir dizi. Kesinlikle izleyin.
4) Legion

Tek kelimeyle efsane. Her bölümünden sonra ''bana kafamı geri verin'' dedirtiyor. Bazen ben ne izledim dedirttiği de oluyor. Beyninizi aşırı derecede zorlayan bu dizide yine süper kahramanlar konusu işleniyor. Daha fazla bilgi vermek isterdim ama spoiler vermekten korkuyorum.

5) Iron Fist

Uçka kazası sonucunda bir manastırda yıllarca eğitim gören ve kendisine kutsal bir görev bahşedilen ana karakter tekrardan eski yaşantısını arzulayıp babasının şirketinde kendisine düşen payı için çabalarken kendisine verilen kutsal görevi ihmal ediyor. Gerçekten harika dövüş sahnelerinin yer aldığı bu dizide de imkansız olaylar mevcut. Gerçi çoğu dizide böyle imkansızlıklar yer alıyor ama sonuçta dizi işte. Naparsın...
Arkadaşlar bunlar benim izlediğim ve izlerken keyif aldığım, zamanın nasıl geçtiğini anlamadığım diziler. Tabikide zevkler tartışılmaz. Tavsiye ettiğim diziler sizler için saçma gelebilir. Bu kişiden kişiye göre değişir. İyi forumlar dilerim.

DeCobray

Lenient

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu güzel konu için teşekkürler. Umarım Ramazan'da vakit geçirmemi sağlarlar :)

DeCobray

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Game of Thrones ? bence bu 5 diziden de iyi, ve Ramazan boyunca zor bitirilir.
Game of Thrones'i izlemek için fırsat bulamadım açıkçası. Gönül isterdi ki onu da listeye eklemek fakat izlemediğim bir diziyi öneremem. En kısa zamanda izleyeceğim ama.

DeCobray

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen bilirsin ama eklemek için izlemene gerek bile yok bence. şu an 6 sezonu var, 10 bölüm ve her bölümü 1 saat.
Bu temmuzda 7. sezonu çıkıcak ve 8. sezonda bitirecekler.
Onun dışında gayet başarılı ve anlaşılır bir ingilizce ile konuşuyorlar dizide. Konu olarak da zaten eski çağ ve çok derin işlenmiş.(altyazı da var tabi.)
Söylediklerinin hepsi hakkında bilgim var zaten. Çok fazla konuşulan bir dizi. 7. sezonuyla başlarım diye umuyorum.

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Grimm ve once upon a time tavsiye ediyorum. Şahsen ben sürekli anime izlediğim için yabancı dizilere pek vakit ayırmıyorum. Ama bu iki yabancı diziyi'de zamanında izlediğim olmuştu (hepsini bitirmedim) Yinede tavsiye ediyorum arkadaşlara.

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
TheFlash'ı izledim çok beğendim. Ama yeni bölüme çooook var :(
Arrow'u birçok kez izleyesim geldi ama tarzım değil xD Ben daha böyle süper güç olanları seviyorum (dalga geçmeyin xD)
IronFist en yakın zamanda izleyeceğim filmler arasında.

DeCobray

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
TheFlash'ı izledim çok beğendim. Ama yeni bölüme çooook var :(
Arrow'u birçok kez izleyesim geldi ama tarzım değil xD Ben daha böyle süper güç olanları seviyorum (dalga geçmeyin xD)
IronFist en yakın zamanda izleyeceğim filmler arasında.

Aynen öyle. Ben de süper güç taraftarıyımdır. Daradevil'e de bakabilirsin. Önümüzdeki günlerde Defenders çıkacak.

YunusEmreGT

"Talk is cheap, show me the code."
En iyi cevaplar
2
Bu dizilerin birkaçını izledim yıllar önce. Hepsi de oldukça içine çeken diziler. Açıkçası Animeler daha çok seni ekrana kilitliyor ama değerini bilmeyenler var :D