Ramazanda Sabahlamak...

serkang

trapstar
En iyi cevaplar
0
Kim bilmez ki,ramazanda sabahlamayı?Gece boyu bilgisayar oynayıp,sabah erken vakitlerden iftara kadar uyumak demektir.Çoğu zaman eziyettir.Hele ki dışarıya çıkmanız gerekiyorsa tam bir acıdır.Açlık,susuzluk ve uykusuzluk başınıza vurmuşken düşünme oranınız düşebilir.Bu yüzden sabahlamamalısınız.Hele ki oynayacağınız oyun Minecraft gibi değmeyecek bir oyunsa asla düşünmemelisiniz bile...Fakat bir mahluk (o ben oluyorum) bunu gerçekleştiriyor.Altı üstü bir minecraft için saat 22:30'dan 6:30'a kadar bilgisayardan kalkmıyor.Kafası yanıyor,error veriyor.Artık beyni bazı şeyleri algılamakta zorlanıyordu.Komaya girmiş olma ihtimali yüksek olan mahluk,etrafına bakıyor ve yanındaki mouse'a ''P65965656546 set için lapiz kırmam lazım'' diyor.Bu onun son söylediği söz oluyor.Daha sonra komaya giriyor ve 5 saat uyuyor.Daha sonra normale nazaran orucunu daha kolay tutuyor.Amma velakin sizlere önereceğim şey kesinlikle bir lapizli fekşın sunucuda lapiz kırıp rahatlamanız olacaktır.(@FurdiePascia bey, tarafımca konumdaki yazım yanlışları ve noktalama işareti yanlışları kontrol etmeniz istenmektedir.)

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konunun asıl amacını anlamadım ancak bence Minecraft la sabahlamak hatta direk vakit geçirmek çok zevkli

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Oruçta uyuyan sevabı ruyasinda gorur diye bir soz vardir :/

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Okullar olduğu zamanda yapamayacağım şey.
Hele 8 haziran bitsin bi o zaman bakarız

(Sadece sabahlarken dinlediği bir müziği olan birinden duyuyorsunuz)