- En iyi cevaplar
- 0
O değil de şu dediğin olay nasıl xcryz yazmışın bi tutoriali fln vr mı??
tutoriali yok sanırım. Şans eseri buldum. İsmini dahi ben koydumO değil de şu dediğin olay nasıl xcryz yazmışın bi tutoriali fln vr mı??
yani bir komut değil de ilk önce en yakını seçem gibi bişi mitutoriali yok sanırım. Şans eseri buldum. İsmini dahi ben koydum![]()
gibi. Fakat açılarla ilgili yakınlık uzaklığa bakmıyor.yani bir komut değil de ilk önce en yakını seçem gibi bişi mi
O şekilde yapmayacağım zaten. Silverfish kontrol edilmez o kadar kolay.ve ayrıca şu silverfishe bindirme olayı var ya biri baby zombieye bindirmiş ama havada yürümüyordu
İyide o zaman ben yönetmezim.O dediğim kişinin yaptığı şey baby zombie ve armor stand spawnlayıp animasyonlu armorstandi her sn zombieye spawnlamak
İşte o olmuyo be hocam sen bi nevi robotu beklemeye almak gibi bişi mi yapmak istiyonİyide o zaman ben yönetmezim.
Benim istediğim yerde dolaşacak ama rastgele yapacak.
köyde dolaşacak (random bir şekilde)İşte o olmuyo be hocam sen bi nevi robotu beklemeye almak gibi bişi mi yapmak istiyon
Bir sorularınız videosu gelsinmi veya icatköyde dolaşacak (random bir şekilde)
Zombi görünce onun yanına gidip kesecek.
Köyün merkesizine gelecek ve random dolaşacak.
Tabi sadece zombi kesmeyecek birçok işlev olacak ama bu random belirli alanda gezme yapılmazsa olmaz.[DOUBLEPOST=1422536154,1422471018][/DOUBLEPOST]@CubeSword peki senin bir fikrin var mı![]()