RangarMC ZorFaction! Tutarmı Bilgileri İçerde...

xSoulFlyRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hepinize Merhaba:
Açmayi Dusundugum HardFaction Türkiyede Yoktur. Türkiyede Lapis Yerine Hammadde Oluyor.
Benim Acmayi Dusundugum Faction Sadece Nether End Orman Market Olmak Üzere 4 Warp Olucaktır.!
Orman Derken RandomWarpp İle Degisik Yerlerde Dogucaklar.!
Ormanda Gelisip Ormanda Gelisip Orada KlanEv Felan Kurulacak.
Mob ve Adam Oldurerek Para Kazanılacak.
HardFaction Olcag İçin Markette Esyalar Pahali Olucak Ve Ormandan Aldiginiz Birkaç Esya Satabiliceksiniz.
Buildleri Basit Olmicak Yani Uzman Bir Build Takımımız Var.
Plugin Olarak Kendi Kodladigimiz Ve Ücretli Pluginler Kullanilacak.
Lagg Kesinlikle Olmicak.!
Ram:32 GB
Slot: 250 Kisilik
Süresi: Sınırsız (Kendime Ait Makinam Var)

Sizce Bu Server Tutarmi ?

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Yapı resimleri, sistemler hakkında detaylı bilgi yok. Türkiye'de tek falan bir özgüven. :)
Herşeyi gectim anlık kasmama iddiasını nasıl verebiliyonuz, neye güveniyonuz sunucuyu yüzlerce oyuncuyla doldurup tüm saldırılarla testten mi geçirdiniz?
Benim bilmediğim bir sistemmi var arkadaşlar?

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu senin dediğin normal faction işte :S Yabancı sunuculara gir tüm factionlar böyle kardeşim denendi daha önce bende denedim tutmuyor... Boşa çaba :D

Bu yüzden Türkiye de ilk deme denip tutmayınca kapatan 100 lerce kişi var :D

SurviPRO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Türkçe'nizi düzeltip işe başlayabilirsiniz. Tutacağını pek sanmıyorum burası Türkiye.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tutar ama çok sürmez genellikle sunucuyu merak ediyorlar güzelse oynuyorlar sonradan sıkılıp bırakıyorlar yada oyunda adama ölüyorlar güçsüz kalıyorlar o türden de bırakanlar oluyor,Bir şey daha var herkes kolayı seçiyor artık zor da bir şey yapamadıkları için kolay sunucularda oynuyorlar.
Fakat bu sunucu konusu güzel zoru sevenler için oynalanabilir.

xSoulFlyRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben Server Hakkinda Elestiri Yapmanizi İstedim Sizden Fikir Akicaktim Yabancilarda Var Evet Onlari begendigim ocin acicam turkiyede ilk dedim onun icin varsada k.b

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel bir sunucu olur da tadını çıkarabileceğimiz bir oyuncu ortamı oluşmaz. Bu forumdaki oyuncuların %90'ı 2 - 3 gün sonra zorluğun verdiği stres ve sıkıntıya dayanamayıp sunucuyu terk edecektir.

Kimse cevap vermesin. Aranızda kaç kişi faction sırasında raid yapmak istediği bölgenin haritasının büyütülmüş şeklinin üzerinde ekibiyle birlikte raid planı çizdi ? Böyle zeki bir kafaya sahip olan 50 - 60 kişiyi bu forumdan bulman imkansız.

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Sen yinede şansını dene.Ucunda ölüm yok ya.Tutmazsa kapatırsın, ayrıca söylenenlerede kafa yormana gerek yok.her şey nasip kısmet meselesidir...

xSoulFlyRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen yinede şansını dene.Ucunda ölüm yok ya.Tutmazsa kapatırsın, ayrıca söylenenlerede kafa yormana gerek yok.her şey nasip kısmet meselesidir...
İlk Defa Sen Arkamda Dursun Konuyu Aciyorum Server Yerine Kisisel Seylerimi Yorumluyolar.Yorumun İçin cok Tesekkür Ederim

Darknightmare

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Guzel dusunmussunuz takdir ediyorum ama Turkiyede bunu basarmak, oyunculari zoru ogretmek pek mumkun olmuyor. Sunucuyu acmayi dusunurseniz mutlaka gelirim basarilar diliyorum iyi forumlar.