RangeNetwork - Emekskyblok 1.8x -

vaycanınaxd1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. YOK
Sunucu IP Adresi
37.123.101.222
Son düzenleme:

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
1. Alıntı Paketler İyi Yerlere Gelemezsiniz.
2. Alım Yoksa Alım Bölümüne Neden Forum Açıyorsunuz ?

Daohangg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler yazıyorsunuz ki "Alım Yok". Peki neden Yetkili Alım bölümüne açıyorsunuz ? Tahminim şöyle : Buraya çok kişi baktığı için koyayım çok kişi bakıyor, çok kişi gelir. Forum kurallarını ihlal ederek insanların hakkına giriyonuz. Demişler ki "YETKİLİ ALIM". Ama yetkili alımınız yok, buraya koyma amacınız ne yani böyleleri görünce sinirleniyorum. Neyse, gerisinde bir şey demek istemiyorum...

Daohangg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şimdilik kullanacağımız paket bu yakında kendi ellerimiz le ! yaptığımız paketi kullancaz saygılarım la :)

Saygına başlarım şimdi, niye yetkili alım bölümüne açıyosun bak bir de "Saygılarımla" yazmış ya ne kadar sinirlendim.

Bir de, yapacaksanız baştan yapın zaten yapması uzun bir şey değil. En fazla 1-2 hafta sürecek bir şey bu. Serveri açmadan yapsaydınız ya

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
Saygına başlarım şimdi, niye yetkili alım bölümüne açıyosun bak bir de "Saygılarımla" yazmış ya ne kadar sinirlendim.

Bir de, yapacaksanız baştan yapın zaten yapması uzun bir şey değil. En fazla 1-2 hafta sürecek bir şey bu. Serveri açmadan yapsaydınız ya
Sakin ol böyle insanlar çok var :)