sedatcan101010
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
- Alınacak Yetkililer
-
- Moderator
- Mimar
- Rehber
- Youtuber
- Diğer
- Sunucu IP Adresi
- RangerNW.batihost.net
Merhabalar arkadaşlar. Ben Sedat Can. Biz RangerNW olarak 2019-2020 olarak hayla devam etmekte olan 1 ekibiz. Fakat bizde sizler gibi YETKİLİ ALIMLARINA gerek duyduk.Alımlarımız Şunlardır Şartları Verilicektir! Mimar 3 Adet Alınıcaktır. Mod 1 Tane. Rehber 3 Tane. Reklamcı 1 Tane(Şartları Ağırdır Server Düzeni Bozulmasın Diye). Youtuber 2 Tane.
Mimar +15 olsun. MİK ZORUNLUDUR!. 1 Adet SS Zorunludur!!!!!!!!!.
Mod +15. MİK ZORUNLUDUR!. Essentials Bilmesi Zorunludur!!!!.
Rehber Yaş Kısıtlaması Yoktur Mik olursa daha iyi olur. Mute vb. Komutları Bilmesi Zorunludur!!!!!!!!!!.
Reklamcı Yaş Kısıtlaması Kesinlikle Yoktur. Kurallar: 1 Swde reklam yapmıyıcaktır!. Böle yerlerde yapıcaktır. +20 kişi çağırmazsa ATILIR!.
Youtuber Mik Zorunludur Video İçin. +300 Abone +750 İzlenme 1 video +50 izlenme zorunludur. Tanıtım İçin Gereken İhtiyaçları Karşılıyıcağız!!!!.
ALIMLAR BUNLARDIR HERKES DENENCEKTİR VE SW BÜYÜYÜCEKTİR!!!!!!!!
Kurucu: Respawn, Greift Admin: Chibiciam DC Sorumlusu: Ebru Mod: RedWorrior(Yani ben) ArdaTR26 Mimar:Yataro, Zer0b
İp: RangerNW.batihost.net
Ulaşmak İçin: Sedat#5923 Ve *Greift.#2226
Mimar +15 olsun. MİK ZORUNLUDUR!. 1 Adet SS Zorunludur!!!!!!!!!.
Mod +15. MİK ZORUNLUDUR!. Essentials Bilmesi Zorunludur!!!!.
Rehber Yaş Kısıtlaması Yoktur Mik olursa daha iyi olur. Mute vb. Komutları Bilmesi Zorunludur!!!!!!!!!!.
Reklamcı Yaş Kısıtlaması Kesinlikle Yoktur. Kurallar: 1 Swde reklam yapmıyıcaktır!. Böle yerlerde yapıcaktır. +20 kişi çağırmazsa ATILIR!.
Youtuber Mik Zorunludur Video İçin. +300 Abone +750 İzlenme 1 video +50 izlenme zorunludur. Tanıtım İçin Gereken İhtiyaçları Karşılıyıcağız!!!!.
ALIMLAR BUNLARDIR HERKES DENENCEKTİR VE SW BÜYÜYÜCEKTİR!!!!!!!!
Kurucu: Respawn, Greift Admin: Chibiciam DC Sorumlusu: Ebru Mod: RedWorrior(Yani ben) ArdaTR26 Mimar:Yataro, Zer0b
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
İp: RangerNW.batihost.net
Ulaşmak İçin: Sedat#5923 Ve *Greift.#2226