RaporEt 1.0 - Güncel - Config sistemli - Minecraft 1.7.2 Plugin

Sizce nasıl

• İyi

Kullanılan: 13 81.3%
  • Orta

Kullanılan: 1 6.3%
  • Kötü

Kullanılan: 2 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    16

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, bugün sizlere yaptığım bir eklentiyi paylaşacağım. Yarın paylaşmayı düşünüyordum daha güncel kalsın diye lakin sabırsızlık :D Bende paylaşayım dedim. Eklenti hakkında konuşalım biraz, hepiniz bir defa görmüşsünüzdür premiumlar iyi bilir sunucuya girersiniz hani bi hile yapan adam vardır HUB'dur bide. Herkes report /report ahmet falan yazar ahmet değil tabi ne gördüyseniz o :D 20-30 Dakika sonra bir admin gelir sunucuya hileli adam hileyi kapar nafile, 20 tane report almış görmese bile ban atcak durumda :D Bende böyle bir şey yaptım. Bu eklentinin Türkçesini görmedim fakat gayet işlevli olduğunu düşünüyorum. Sunucunuzda yokken bile neler olduğuna haberdar olabilecek hatta sunucunuzdayken bile raporlara bakabileceksiniz. Evet gel gelelim kod ve mantığa!

Video - Youtube

[Eklenecek]

Resimler

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kodlar

/RaporEt | Komutlar hakkında bilgi verir. | rapor.oyuncu
/RaporEt <Raporlanacak Kişi> <Sebep> | Oyuncuyu belirli bir sebeple rapor eder. | rapor.oyuncu
Rapor eden kişilerin raporunu oyun içinden mesaj olarak almak için | rapor.admin

Config

Linkler

Versiyon Tarihçesi

1.0 - 2 Komut eklendi Config sistemi eklendi.
1.1 - Config sistemine bir kaç ekleme.
1.4 - Oyun içinden tüm raporlara bakma.
1.6 - Oyun içinden rapor silme.

TAG List:
@98IamLegend98 @ailstromMT @aspendos @ayberkasla @btknctTR @constantinapolis @EfSaNeMeN26 @gunlad @hakanbn @HeroMineX @hoyyy @JAWZ @LawlietRyuzaki @McLorens @Minecraftplayerr @MinerKaan @OneMoreTime @Pentatonix @ScOp0Time @Secret_wither @SnKaan @TheLorder @TiburonCP @toli09 @toli090 @y89op89y @Yeselectro

Son düzenleme:

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir zamanlar bende düşünmüştüm bunu ama yapmaya korktum açıkcası :)
Suan indiremiyorum ama umarım aynı kişiyi 2-3 defa report etmeyi kapatmıssınızdır ve şöyle bir sorunda varki oyuncular hoşlanmadığı birini yada sadece trolluk olsun diye anlaşıp bir oyuncuyu banlayabilirler bunun içinde hiçdeğilse aynı ip den bir oyuncuya sadece 1 kez report hakkı tanısanız iyi olcaktır hiç değilse birazdaha önlemiş olursunuz :)

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaan ın dediğini Katılıyorum :)
mesela ben herkezi 1 kez rapor edeiblirim :)
Bu Eklentiyide Forumdan Biraz Esinlemişsin Ama Harika :))
Başarılarının Devamını Bekliyorum :)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Oyuncu birini report ettiğinde sadece bu kaydediliyor oyuncuya 3 reporttan sonra ban falan yok :D Üst üste iki tane falan atar demişsiniz şöyle bir sistem geliştirdim. Siz birini rapor ederken sizin rapor keyinize kaydediyor bunların hepsi farklı. Kısacası configde farklı farkı kaydediliyor. Rapor eden ve edileni, sebebini ve rapor keyini configden görmeniz mümkün. Son söz yine adminin yani sistem kendi kafasına göre banlayamıyor @SnKaan :D[DOUBLEPOST=1405811579,1405811511][/DOUBLEPOST]
aslında skript ile yapılır ve kolay bişi
Bu arada Skript ile yapman ne yazık ki imkansız :( Skript ile yeni bir dosya açıp kaydedemezsin belki variablese kaydedersin ama orada Java'nın okuyacağı şekilde kaydediliyor anlamak biraz zor. Üstelik 3-4 tane Skript kullandınmı variableler birbirine girer hangisi hangisinin bulamazsın :D

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Aynı bu mantıkda bir eklentim vardı ve benden önce davranan kişinin sen olduğuna sevindim. Eklentiyi inceleme imkanım yok fakat az çok bilirsin her eklenti yapanları tebrik etmem ama bu eklenti tamamen orjinal ve kusursuz görünüyor. Tebrik ederim mükemmel.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Herkese teşekkkürler güncel, resimleri şimdi koyuyorum.[DOUBLEPOST=1405848645,1405847976][/DOUBLEPOST]Bu arada yan bilgisayarımda çalışmadığından biliyorum, Java'nın son versiyonunu indirin çalışmazsa.[DOUBLEPOST=1405850687][/DOUBLEPOST]Resim ve taglist eklenmiştir! @98IamLegend98 @ailstromMT @aspendos @ayberkasla @btknctTR @constantinapolisEfSaNeMeN26 @gunlad @hakanbn @HeroMineX @hoyyy @JAWZ @LawlietRyuzaki @McLorens @Minecraftplayerr @MinerKaan @OneMoreTime @Pentatonix @ScOp0Time @Secret_wither @SnKaan @TheLorder @TiburonCP @toli09 @toli090 @y89op89y @Yeselectro