Merhabalar, bugün sizlere yaptığım bir eklentiyi paylaşacağım. Yarın paylaşmayı düşünüyordum daha güncel kalsın diye lakin sabırsızlık
Bende paylaşayım dedim. Eklenti hakkında konuşalım biraz, hepiniz bir defa görmüşsünüzdür premiumlar iyi bilir sunucuya girersiniz hani bi hile yapan adam vardır HUB'dur bide. Herkes report /report ahmet falan yazar ahmet değil tabi ne gördüyseniz o
20-30 Dakika sonra bir admin gelir sunucuya hileli adam hileyi kapar nafile, 20 tane report almış görmese bile ban atcak durumda
Bende böyle bir şey yaptım. Bu eklentinin Türkçesini görmedim fakat gayet işlevli olduğunu düşünüyorum. Sunucunuzda yokken bile neler olduğuna haberdar olabilecek hatta sunucunuzdayken bile raporlara bakabileceksiniz. Evet gel gelelim kod ve mantığa!
Video - Youtube
[Eklenecek]
Resimler
Kodlar
/RaporEt | Komutlar hakkında bilgi verir. | rapor.oyuncu
/RaporEt <Raporlanacak Kişi> <Sebep> | Oyuncuyu belirli bir sebeple rapor eder. | rapor.oyuncu
Rapor eden kişilerin raporunu oyun içinden mesaj olarak almak için | rapor.admin
Config
Linkler
Versiyon Tarihçesi
1.0 - 2 Komut eklendi Config sistemi eklendi.
1.1 - Config sistemine bir kaç ekleme.
1.4 - Oyun içinden tüm raporlara bakma.
1.6 - Oyun içinden rapor silme.
TAG List:
@98IamLegend98 @ailstromMT @aspendos @ayberkasla @btknctTR @constantinapolis @EfSaNeMeN26 @gunlad @hakanbn @HeroMineX @hoyyy @JAWZ @LawlietRyuzaki @McLorens @Minecraftplayerr @MinerKaan @OneMoreTime @Pentatonix @ScOp0Time @Secret_wither @SnKaan @TheLorder @TiburonCP @toli09 @toli090 @y89op89y @Yeselectro
Video - Youtube
[Eklenecek]
Resimler
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Kodlar
/RaporEt | Komutlar hakkında bilgi verir. | rapor.oyuncu
/RaporEt <Raporlanacak Kişi> <Sebep> | Oyuncuyu belirli bir sebeple rapor eder. | rapor.oyuncu
Rapor eden kişilerin raporunu oyun içinden mesaj olarak almak için | rapor.admin
Config
Giriş yap veya üye ol.
Linkler
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Versiyon Tarihçesi
1.0 - 2 Komut eklendi Config sistemi eklendi.
1.1 - Config sistemine bir kaç ekleme.
1.4 - Oyun içinden tüm raporlara bakma.
1.6 - Oyun içinden rapor silme.
TAG List:
@98IamLegend98 @ailstromMT @aspendos @ayberkasla @btknctTR @constantinapolis @EfSaNeMeN26 @gunlad @hakanbn @HeroMineX @hoyyy @JAWZ @LawlietRyuzaki @McLorens @Minecraftplayerr @MinerKaan @OneMoreTime @Pentatonix @ScOp0Time @Secret_wither @SnKaan @TheLorder @TiburonCP @toli09 @toli090 @y89op89y @Yeselectro
Son düzenleme: