❣RareCraft❣Yeni Ekibini Kuruyor!Hemen İçeri Gir! [RABISU]

proudnoobsa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Moderatör (2)

➤ İsim: Mehmet
➤ Soy isim: Özkan
➤ Yaş: 15
➤ DC adresiniz: Mehmet#7729
➤ Komut bilginiz: %95
➤ Plugin bilginiz: %10 yok denecek kadar az...
➤ Daha önce moderatörlük deneyiminiz oldu mu?Olduysa nerede: Oldu, fakat tam olarak ad hatırlayamıyorum ben size tahmini olarak kaç yerde olduğunu sayıyla belirteyim, 25 30 küsür sunucuda deneyimim oldu.
➤ Neden sizi moderatör olarak alalım: 7 yıldır minecraft oynuyorum. 5 yıldır çok oyunculu serverlerde yetki alıyorum. Komut bilgim baya gelişti. Beni almanız size bir avantaj sağlar. :)
➤ Neden biz: Sizin gibi yeni sunuculara yardım etmeyi ve sizin iyi bir yerlere geleceğinize inandığım için sizi seçiyorum.

proudnoobsa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Moderatör (2)

➤ İsim: Mehmet
➤ Soy isim: Özkan
➤ Yaş: 15
➤ DC adresiniz: Mehmet#7729
➤ Komut bilginiz: %95
➤ Plugin bilginiz: %10 yok denecek kadar az...
➤ Daha önce moderatörlük deneyiminiz oldu mu?Olduysa nerede: Oldu, fakat tam olarak ad hatırlayamıyorum ben size tahmini olarak kaç yerde olduğunu sayıyla belirteyim, 25 30 küsür sunucuda deneyimim oldu.
➤ Neden sizi moderatör olarak alalım: 7 yıldır minecraft oynuyorum. 5 yıldır çok oyunculu serverlerde yetki alıyorum. Komut bilgim baya gelişti. Beni almanız size bir avantaj sağlar. :)
➤ Neden biz: Sizin gibi yeni sunuculara yardım etmeyi ve sizin iyi bir yerlere geleceğinize inandığım için sizi seçiyorum.

Mehmet410

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ADMİN :
✎ İsim:Mehmet
✎ Soyisim:Akrep
✎ Yaş:17
✎ MC Kullanıcı Adım: BurakTR2500
✎ DC adresiniz:BurakTR2500#2793
✎ Komut bilginiz: %70 %80 civarı bir şey
✎ Plugin bilginiz: %100 desem?
✎ Daha önce adminlik deneyiminiz oldu mu?Olduysa nerede: Reklam gibi olmasın play.crafthose.com adlı sunucuda 1 aylık bir adminligim oldu. Alınma Nedeni : Çok Online Degildim Hastaydım CraftHose'de almış artık yapacagım bir şey yok umarım burda :) bir admin bile olmasa bir moderatorluk belki olabilir size kalmış efem.
✎ Neden sizi admin olarak alalım: Çünki Yetkilileri Oyuncuları V.s Rahatsız Edenleri Azının Payını Vermeye Hazırım.
✎ Neden biz: Forum'da denk gelddiniz bende sunucu arıyordum ve sizi buldum umarım alınırım teşşekürler diğerki arkadaşlarada başarılar demek istiyorum. Kolay Gelsin

serhatxsad

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
✎ İsim: Eren
✎ Soyisim: Demir
✎ Yaş: 17
✎ DC adresiniz:
✎ Komut bilginiz: Çok Yüksek
✎ Plugin bilginiz: Ortalama
✎ Daha önce adminlik deneyiminiz oldu mu?Olduysa nerede: Adminlik deneyimim çok oldu ama nerede hatırlamıyorum
✎ Neden sizi admin olarak alalım: Sakin ve arkadaşcanlısı biriyim. 8 yıllık minecraft 6 yıllık server yönetimi tecrubem var.
✎ Neden biz: Düzenli ve gelisebilecek bir server gibisiniz.
DC ADRESINIZI BIRAKINIZ!

ETYMAN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
✎ İsim :Bora
✎ Soyisim: Dilek
✎ Yaş: 13
✎ DC adresiniz: Bora09Dilek#8703
✎ Komut bilginiz :%90
✎ Build fotoğraflarınız :Çok güzel buildlerimiz vardı başka bir serverde biz yaptık işte build falan sonra bizi banladılar sw ye giriş yapamıyoruz o yüzden atamıyacağım üzgünüm.
✎ Neden sizi builder olarak alalım: Serverinize katkıda bulunacağımı düşünüyorum.
✎ Neden biz: Çünkü serverinize katkıda bulunabileceğimi düşünüyorum.

Psyhosis

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
✎ İsim: Eren
✎ Soyisim: Demir
✎ Yaş: 17
✎ DC adresiniz:MassacreTime-Eren#3591
✎ Komut bilginiz: Çok Yüksek
✎ Plugin bilginiz: Ortalama
✎ Daha önce adminlik deneyiminiz oldu mu?Olduysa nerede: Adminlik deneyimim çok oldu ama nerede hatırlamıyorum
✎ Neden sizi admin olarak alalım: Sakin ve arkadaşcanlısı biriyim. 8 yıllık minecraft 6 yıllık server yönetimi tecrubem var.
✎ Neden biz: Düzenli ve gelisebilecek bir server gibisiniz.

EGEAKTAS

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
✎ İsim: Ege
✎ Soyisim: Aktaş
✎ Yaş: 13
✎ DC adresiniz: egeaktas#8623
✎ Komut bilginiz: %88
✎ Build fotoğraflarınız: CCReworked serverinde builderdim bize buildleri yaptırdılar sonrada banladılar sw ye giriş yapamıyorum üzgünüm.
✎ Neden sizi builder olarak alalım: Birlikte iyi çalışabileceğimize inanıyorum.
✎ Neden biz: Serverinize katkıda bulunabileceğimi düşünüyorum.

sedatcan101010

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moderatör (2)

✎ İsim:Sedatcan
✎ Soyisim:Erem
✎ Yaş:18
✎ DC adresiniz:Sedat#4170
✎ Komut bilginiz:%100 diyebilirim fakat 90da olabilir
✎ Plugin bilginiz:%10 kadar.Üzgünüm...
✎ Daha önce moderatörlük deneyiminiz oldu mu?Olduysa nerede:Tabiğikide oldu.Bi 50-60 kez batihostta ve 10 kez fln aternos.(en iyi 2. aternos swde modluk yaptığımda oldu)
✎ Neden sizi moderatör olarak alalım:6 yıllık tecrübem var.Ortama sevgi-saygı yayabiliyorum.Şimdi örnek olay vercem ve cevabını sölüyceğim.Şimdi biri birini dolandırdı ilk olarak ondan ss isterim ve dc verip atmasını isterim ss yoksada video isterim.Eğer 2side yoksa kurucudan loglara bakmasını isterim...✎Neden biz:Sizin serverinizi bu yazılara göre güzel buldum ve güzel yetkililer olacağına inandığım için...(serveri görmedim o yüzden serverle ilgili şeyler sölüyemem)

QQTalonQQ

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhabalar sunucunuzda pluginer ihtiyacı olursa discord üzerinde iletişime geçin DC : ElPatron#4153