Yardım Rasgele Işınlanınca Duvara Sıkışıp Ölme

Tayfacı

play.andrcraft.net
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8.x 1.12.2
Rasgele ışınlanınca otomatik şekilde ölüyorsun ve spawn atıyor.
Duvara sıkışıp veya boğularak ölüyor ve spawn atıyor?

Risepixel

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
6
Isınlanacagı kordinatın öncelikle altının solid blok olup olmadığını ve üstündeki 2 blogun air oldugunu kontrol ettirirsen %100 olarak altında blok ve üstünde ölmeden durabilecegi boşluk olur. Yanlara da kontrol koymak istersen around olarak kontrol et (:

Tayfacı

play.andrcraft.net
En iyi cevaplar
0
Isınlanacagı kordinatın öncelikle altının solid blok olup olmadığını ve üstündeki 2 blogun air oldugunu kontrol ettirirsen %100 olarak altında blok ve üstünde ölmeden durabilecegi boşluk olur. Yanlara da kontrol koymak istersen around olarak kontrol et (:

Onla Alakası Yok Bloktan 2 3 tık yukarı spawnlıyom kendimi gene sıkışıp ölüyorum.

HKNGLGN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Daha detaylı yazabilir misin? Mesela oyuncu nasıl ışınlandığında bu oluyor komutla mı yoksa başka bir eklentiyle mi?

Tayfacı

play.andrcraft.net
En iyi cevaplar
0
Şöyle Anlatıyım Kendimi rasgele yere tp liyorum /tp komutu ile sağımda solumda altımda üstümde blok olmasa bile beni spawn'a atıyor.

ama kendimi god moda alıp ışınlanınca bir sorun olmuyor.

HKNGLGN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Şöyle Anlatıyım Kendimi rasgele yere tp liyorum /tp komutu ile sağımda solumda altımda üstümde blok olmasa bile beni spawn'a atıyor.

ama kendimi god moda alıp ışınlanınca bir sorun olmuyor.
@Tayfacı Büyük ihtimal yüklü eklentilerden biri bunu yapıyor. Işınlama işlevi olan bütün eklentileri teker teker sil öyle dene.