Rasource Pack İstek

Skrillox

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkdaşlar bana Rasource Pack yapabilirmisiniz
x64 olursa sevinirim skinim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Not:Slot yerinde ve İnventory'de Resmim olsun yeter gerisi sanırım başka Rasource Pack'den toplanabiliyor.

Hediye olarak Premium veririm.

Son düzenleme:
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Çünkü 10 dakikalık iş değil en az 7-8 saat sürüyor adam gibi bir resource pack yapması ve sen burada birinin öylesine yapmasını istiyorsun. Kimse hayrına tanımadığı biri için o kadar uğraşmaz öğrenip kendin yapacaksın. 10 dakikalık iş olayını da ciddiye aldığın için de seni ayrı tebrik ediyorum
Ne 7-8 saati ya ben Minecraft dokularını basitleştirmek için kaç gündür uğraşıyorum adam 64x64 istemiş kim bilir ne kadar sürer :(

Skrillox

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çünkü 10 dakikalık iş değil en az 7-8 saat sürüyor adam gibi bir resource pack yapması ve sen burada birinin öylesine yapmasını istiyorsun. Kimse hayrına tanımadığı biri için o kadar uğraşmaz öğrenip kendin yapacaksın. 10 dakikalık iş olayını da ciddiye aldığın için de seni ayrı tebrik ediyorum
Ben tamamen yapsınlar demiyorum :D SlimeHunt Rasource Pack gibi slot ve inventory yerinde resmim olsa yeter :D

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Premium? Bir Resource Pack için? Rly ppl?
60 lira vermek ile aynı mantık. Ne kadar zor olduğunu bilirim ama iki özel texture değişimi için fazla bir ödül .s