1 temel yanlış var o bilgisizlikten desek (trigger: yok) <-< 2.'si bence skriptin kendi yanlışlığı %5 değil 5% olacakcommand /katil:
[TAB]chance of %5:
[TAB][TAB]execute player command "/git1"
#Sanırım çalışması gerek
Ya uğraşmıyorum bu işlerle artık. O yüzden hatalar olması muhtemel..1 temel yanlış var o bilgisizlikten desek (trigger: yok) <-< 2.'si bence skriptin kendi yanlışlığı %5 değil 5% olacak
@EventHandler
public void komutGirildiginde(PlayerCommandPreprocessEvent event) {
Player p = event.getPlayer();
if(event.getMessage().toLowerCase().equalsIgnoreCase("/katil")) {
event.setCancelled(true);
String komutlar = "git1:git2";
String[] siraliKomutlar = komutlar.split(":");
int indeks = new java.util.Random().nextInt(siraliKomutlar.length);
String rastgeleKomut = siraliKomutlar[indeks];
event.getPlayer().performCommand(rastgeleKomut);
}
}
"toLowerCase" ne demek <-< (Java çabaları *-*)Skript'le olabilir mi bilmiyorum ama, Java ile gayet basit. Bu kodu derleyip kullanabilirsin.
PHP:@EventHandler public void komutGirildiginde(PlayerCommandPreprocessEvent event) { Player p = event.getPlayer(); if(event.getMessage().toLowerCase().equalsIgnoreCase("/katil")) { event.setCancelled(true); String komutlar = "git1:git2"; String[] siraliKomutlar = komutlar.split(":"); int indeks = new java.util.Random().nextInt(siraliKomutlar.length); String rastgeleKomut = siraliKomutlar[indeks]; event.getPlayer().performCommand(rastgeleKomut); } }
toLowerCase string değerini küçültür. Örnek verecek olursak;"toLowerCase" ne demek <-< (Java çabaları *-*)
Rastgele git1 veya git2 uyguluyor değilmi ?Skript'le olabilir mi bilmiyorum ama, Java ile gayet basit. Bu kodu derleyip kullanabilirsin.
PHP:@EventHandler public void komutGirildiginde(PlayerCommandPreprocessEvent event) { Player p = event.getPlayer(); if(event.getMessage().toLowerCase().equalsIgnoreCase("/katil")) { event.setCancelled(true); String komutlar = "git1:git2"; String[] siraliKomutlar = komutlar.split(":"); int indeks = new java.util.Random().nextInt(siraliKomutlar.length); String rastgeleKomut = siraliKomutlar[indeks]; event.getPlayer().performCommand(rastgeleKomut); } }
bildiğim kadarıyla komut eventinde slash koymuyorduk ^^Skript'le olabilir mi bilmiyorum ama, Java ile gayet basit. Bu kodu derleyip kullanabilirsin.
// yazarbildiğim kadarıyla komut eventinde slash koymuyorduk ^^
onCommand değil mesaj olarak bakıyor o <-< (2 kelimelik java bilgisiyle bir şeyler sallayan ben) @IRFNbildiğim kadarıyla komut eventinde slash koymuyorduk ^^
tolowercase bildiğim kadarıyla burada kullanmak mantıksız geliyor çünkü equalsIgnoreCase büyük küçük harflere duyarlı.[DOUBLEPOST=1417987900][/DOUBLEPOST]toLowerCase string değerini küçültür. Örnek verecek olursak;
String kelime = IRFN;
kelime.toLowerCase(); yaptığımız zaman, toLowerCase yaptığımız için "IRFN" kelimesini "irfn" olarak verecektir.
Adam /katil yerine /KaTiL yazsa da yine de komutu algılaması için küçüğe çevirdim.[DOUBLEPOST=1417986952,1417986295][/DOUBLEPOST]Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Buradan indirebilirsin, denemedim.
ne yani adam //katil yazıncamı mesaja bakacakonCommand değil mesaj olarak bakıyor o <-< (2 kelimelik java bilgisiyle bir şeyler sallayan ben) @IRFN
"/katil" bir mesaj ama buradaki mesajda "katil" komut "/katil" mesaj, bu plugin mesaja bakıyor.(Doğru muyum @IRFN @Schaffer79 Edit:Fark eder ki Schaffter79 artık girmiyortolowercase bildiğim kadarıyla burada kullanmak mantıksız geliyor çünkü equalsIgnoreCase büyük küçük harflere duyarlı.[DOUBLEPOST=1417987900][/DOUBLEPOST]
ne yani adam //katil yazıncamı mesaja bakacak![]()
Dediğin doğru bu"/katil" bir mesaj ama buradaki mesajda "katil" komut "/katil" mesaj, bu plugin mesaja bakıyor.(Doğru muyum @IRFN @Schaffer79 Edit:Fark eder ki Schaffter79 artık girmiyor)