Hocam görmemiştim sağol da,uyguladım servera.Tebrikler lapis kazarken madencihediyesi buldun diyor ancak envantere hiçbirşey gelmiyor.
Görmemiş Bak With Lore "Falan Fialn" DAN sonra Bir Boşluk Unutmuşum Oraya Bir Boşluk Köy To Player den Önce "" SonraHocam görmemiştim sağol da,uyguladım servera.Tebrikler lapis kazarken madencihediyesi buldun diyor ancak envantere hiçbirşey gelmiyor.
Çalışmıyor Kağıt Gitmiyo Elmmas Vb şey GelmiyorGörmemiş Bak With Lore "Falan Fialn" DAN sonra Bir Boşluk Unutmuşum Oraya Bir Boşluk Köy To Player den Önce "" Sonra
On Mine Of Lapis Ore:
Chance Of 1%:
Give 1 Stone Named "<Gold>MadenciHediyesi" To Player
Send "<Aqua>Tebrikler Lapis Kazarken MadenciHediyesi Buldun" To Player
on rightclick with a Stone:
if tool's display name is "<Gold>MadenciHediyesi":
remove 1 Stone named "<Gold>MadenciHediyesi" from player
send "<GOLD>Lutfen Bekleyiniz..."
cancel event
wait 3 seconds
chance of 25%:
Give 1 Gold To Player
chance of 5%:
Give 10 Paper Named "<Gold>MadenciHediyesi" with Lore "Sag Tikla Odulu Kap"To Player
Send "<Gold>Masallah 10 Daha Hediye Kazandin
chance of 25%:
Give 1 Iron To Player
Send "<Gray>Bir Demir Kazandin" To Player
chance of 20%:
Give 1 Emerald To Player
Send "<Green>Bir Zümrüt Kazandin" To Player
chance of 25%:
Give 1 Diamond To Player
Send "<aqua>Bir Elmas Kazandin" To Player
chance of 0,001:
Give 120 Diamond To Player
Broadcast "<Aqua>Masallar Gusul Abdestli &2%player% <aqua>Adli Oyuncu Bi Hediyeden 120 Diamond Cikardi"
Command /MadenciHediyesiAl:
Permission: Op
Trigger:
Give 1 Stone Named "<Gold>MadenciHediyesi" To Player
Stone Gitmiyor !Duzelttim DenermisinizKod:On Mine Of Lapis Ore: Chance Of 1%: Give 1 Stone Named "<Gold>MadenciHediyesi" To Player Send "<Aqua>Tebrikler Lapis Kazarken MadenciHediyesi Buldun" To Player on rightclick with a Stone: if tool's display name is "<Gold>MadenciHediyesi": remove 1 Paper named "<Gold>MadenciHediyesi" from player send "<GOLD>Lutfen Bekleyiniz..." cancel event wait 3 seconds chance of 25%: Give 1 Gold To Player chance of 5%: Give 10 Paper Named "<Gold>MadenciHediyesi" with Lore "Sag Tikla Odulu Kap"To Player Send "<Gold>Masallah 10 Daha Hediye Kazandin chance of 25%: Give 1 Iron To Player Send "<Gray>Bir Demir Kazandin" To Player chance of 20%: Give 1 Emerald To Player Send "<Green>Bir Zümrüt Kazandin" To Player chance of 25%: Give 1 Diamond To Player Send "<aqua>Bir Elmas Kazandin" To Player chance of 0,001: Give 120 Diamond To Player Broadcast "<Aqua>Masallar Gusul Abdestli &2%player% <aqua>Adli Oyuncu Bi Hediyeden 120 Diamond Cikardi" Command /MadenciHediyesiAl: Permission: Op Trigger: Give 1 Stone Named "<Gold>MadenciHediyesi" To Player
+/MadenciHediyesiAl Ile Odul Al
Duzelttim Birseyden Editlemistimde Paperi Stone Yapmayı UnutmusumStone Gitmiyor !