JackWold
Ağır Eleştrici
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar, Öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum.
Adım Murat Soyadım ise Bircandan
Şimdi asıl amacımıza gelelim,
RavenBT Adlı ekibimi kurmuş durumundayım.Fakat bunu kendi başıma yapamıyacağimdan dolayi sizlerin yardımına iğtiyacım var.Bu ekibin GLOBAL olmasından yanayım ama ilk olarak Turkiye den başlamak istedim.
İlk olarak ekibin geleceğinden bağsedicem.
Her zaman ekip kurmayı istemişimdir, hep kurdum fakat düzgün işini yapabilen arkadaş yoktu.Bende hırslanarak daha çok kat kat iyi olucak bir ekip oluşturdum.RavenBT Bu ekip farklı dallardan oluşucak.Mesela Mimar Danışman Skript ve Daha sayamiyacağim kadar dallar.Benim her açtığım ekipte şöyle bir özellik var.İlk 1 hafta tamamen Ucretsiz yapılar yapıyorum.
Fakat 1 hafta sonra Lobby,Spawn,Warps,Bekleme Lobisi,Eggwars Skywars ve daha birçok oyun türü ücretli olucaktır.
Ben en az 25 TL'den başlayan fiyatlar ile map veya spawn,lobbby yapıyorum.
Ekipte paralar Lidere asla ve asla gitmiyor.
Kim yaptıysa herhangi bir yapı türünü tamamen para onun üstüne gidecektir.Fakat hangi yoldan alacağı bizi ilgilendirmiyor.
Bizimle çalışan bütün sunucular memnun olmuştur.Eski ekibim 1 ayda Gerçekten çok fazla ilerleme sarfetmiştik.
Bu sayede çok fazla para kazanıp kendi sunucumuzu açmıştık fakat tutmadığından dolayı kapatmıştık.
Kısaca bizim ekibimiz diğer ekiplerden farklı şekilde sohbete dayalıda olacaktır.Tamamen relax olup yapıları elimizden geldiğince güzel bir şekilde yapacağız.2 3 Hafta içinde Akademi Sunucusu açma iğtimalim var.Akademi sunucusunda build eğitimleri vererek Turkiye tamamen mimar olabilir.
Ekibimize katılmak istiyorsanız form'u doldurmalısınız
Minimum Yaş sınırımız; 15
Maximum yaş sınırımız;21
Skype ve mikrafonunuz zorunludur.
FORM
Adınız ve Soyadınız;
Yaşınız;
Yapıtlarınızdan Resimler (Medieval,EskiÇağ,OrtaÇağ,Modern);
İletişim Adresleriniz;
Daha Önce Çalıştığınız Ekiplerin Adları;
Dalınız Nedir(Grafiker,Tasarımcı,Mimar,Danışman,Skripter);
Resimi lütfen atınız aksi takdirde başvurunuz geçersiz kılınacaktır!
15 YAŞ ALTI ARKADAŞLARIMIZ KABUL EDİLMEYECEKTİR!
Konuyu okumadan başvuru lütfen atmayınız.
Adım Murat Soyadım ise Bircandan
Şimdi asıl amacımıza gelelim,
RavenBT Adlı ekibimi kurmuş durumundayım.Fakat bunu kendi başıma yapamıyacağimdan dolayi sizlerin yardımına iğtiyacım var.Bu ekibin GLOBAL olmasından yanayım ama ilk olarak Turkiye den başlamak istedim.
İlk olarak ekibin geleceğinden bağsedicem.
Her zaman ekip kurmayı istemişimdir, hep kurdum fakat düzgün işini yapabilen arkadaş yoktu.Bende hırslanarak daha çok kat kat iyi olucak bir ekip oluşturdum.RavenBT Bu ekip farklı dallardan oluşucak.Mesela Mimar Danışman Skript ve Daha sayamiyacağim kadar dallar.Benim her açtığım ekipte şöyle bir özellik var.İlk 1 hafta tamamen Ucretsiz yapılar yapıyorum.
Fakat 1 hafta sonra Lobby,Spawn,Warps,Bekleme Lobisi,Eggwars Skywars ve daha birçok oyun türü ücretli olucaktır.
Ben en az 25 TL'den başlayan fiyatlar ile map veya spawn,lobbby yapıyorum.
Ekipte paralar Lidere asla ve asla gitmiyor.
Kim yaptıysa herhangi bir yapı türünü tamamen para onun üstüne gidecektir.Fakat hangi yoldan alacağı bizi ilgilendirmiyor.
Bizimle çalışan bütün sunucular memnun olmuştur.Eski ekibim 1 ayda Gerçekten çok fazla ilerleme sarfetmiştik.
Bu sayede çok fazla para kazanıp kendi sunucumuzu açmıştık fakat tutmadığından dolayı kapatmıştık.
Kısaca bizim ekibimiz diğer ekiplerden farklı şekilde sohbete dayalıda olacaktır.Tamamen relax olup yapıları elimizden geldiğince güzel bir şekilde yapacağız.2 3 Hafta içinde Akademi Sunucusu açma iğtimalim var.Akademi sunucusunda build eğitimleri vererek Turkiye tamamen mimar olabilir.
Ekibimize katılmak istiyorsanız form'u doldurmalısınız
Minimum Yaş sınırımız; 15
Maximum yaş sınırımız;21
Skype ve mikrafonunuz zorunludur.
FORM
Adınız ve Soyadınız;
Yaşınız;
Yapıtlarınızdan Resimler (Medieval,EskiÇağ,OrtaÇağ,Modern);
İletişim Adresleriniz;
Daha Önce Çalıştığınız Ekiplerin Adları;
Dalınız Nedir(Grafiker,Tasarımcı,Mimar,Danışman,Skripter);
Resimi lütfen atınız aksi takdirde başvurunuz geçersiz kılınacaktır!
15 YAŞ ALTI ARKADAŞLARIMIZ KABUL EDİLMEYECEKTİR!
Konuyu okumadan başvuru lütfen atmayınız.
Son düzenleme: