BatuhanSteveÖzbatir
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Bunların hepsini okumaya üşenen tek ben miyim?
Aynen öyle. Ben mesela bu forumda çok değer verdiğim bir kişinin geri dönmesini beklediğim için duruyorum. Bak şimdi bunu diyince hatırladığım 9 Nisan da forumdaki bir yılımı doldurmuş oluyordum unutmuşumŞahsen Öyle Sohbetlere Girip Türk Olduğumu Belli Etmeyecek ( Türklükten Çekindiğimden Değil Öyle Saçma Cümleler Kurup Yabancı Olduğumu Gösterip Alay Ettirmeyecek Şekilde ) Seviyede İngilizce Bilgim Olsa Sanırsam Birkaç Yabancı Minecraft Veya Teknoloji Forumunda Takılırdım Bu Forumda Gerçekten Emek Harcamaya Deyecek bir şey Yok Forumu Kötülediğimden Değil Sadece Ortam Olarak Bir Yerlere Varılmayacağından Dolayı Sadece Ego Kasmaktan Ve Sanal Arkadaşlık Edinmekten Başka Bir İşe Yaramadığı Burada Ha Burada Edindiğin Arkadaş Ne Kadar Doğrudur Bilemem Geri Forumdaki Çoğu Kişi Gruplar Halinde Açılan Her Konuya Birlikte Gidiyor Birlikte Aşşalıyor Veya Yüceltiyor Forumda Günde 2-3 Kayda Değer Konu Açılıyor Zaten Forumda Şuanda Duranlar Ya Sunucusu İçin Yada Forumda Kastıkları Ego Yani Orada Burada Dolaştığı Her Konuya Birlikte Gittiği Tayfası İçin Burada Yada Sadece Forumdaki 3-4 Kişi Gibi Sadece Arkadaş Sohbeti İçin
Bunların hepsini okumaya üşenen tek ben miyim?
Benimde Forumda Sohbet Ettiğim Konuştuğum Değer Verdiğim Kişiler 1 Elin Parmağını GeçmezAynen öyle. Ben mesela bu forumda çok değer verdiğim bir kişinin geri dönmesini beklediğim için duruyorum. Bak şimdi bunu diyince hatırladığım 9 Nisan da forumdaki bir yılımı doldurmuş oluyordum unutmuşum![]()