Rayandu'dan Melankoli çalışmaları vol 1. Kalbin unutulan kısmı

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar
Bugünlerde bu işlerde uğraştığım için buna bir rap yazmaya karar verdim.
Beatsız meatsız falan ama amatörüm o yüzden yakında stüdyo kuracağım onla sesli çalışmalar yapacağım şimdi yazma işinde geliştiriyorum kendimi

(Not : Beste ile ne kadar kavgalı olsak da bu şiir onunla tamamen barıştığımızı göstermez. Sadece hayali bir kız arkadaş uydurmak istemedim bu kadar)

Verse 1 :
Bakıyorum da sanırım küsmüş bana bu melek
İnan ki kalbimin unutulan kısmında senle bize bir yelek
Üşüdüğümüz anlar vardır eminim senle şiir yazardık her gece beste beste
Seni kırdığım için beni affet bak elimde değildi Beste
Seninle geçen her günü deftere yazdım unutmak mümkün değil bana
Buralar sensiz çok karanlık yalvarırım yardım et bana
Sen benim ışığımdın lütfen unutulan kısımda
Unutma unutulan kısmı Doğukan'ın unutmadığına
Beni bu karanlık kışta ışıksız bırakma
Ne kadar hayatla savaşsam da kalbim var bunu unutma
Bu yıkılamaz güce sen de bir tekme atma
Çekip gitsen de bu kalp SENİNLE

Nakarat :
Gülümse rüyalarıma
Sakın bu unutulan kısımı sen de unutma
Sakın... Dur...
Benim güç aldığım büyük yer kalbim
ve bu unutulan kısım

Verse 2:
Barışacağımız zaman, girdi aramıza şeytan

Öfkem bir anda bana zarar verdi, Hain düşman
Yumruklarımı sıksam bunun sebebi bizi ayıran
Artık bu kalbi tamamlayalım, buluşalım işte o an bu an
Aşkımıza boyun eğdik bu güçlü erkek gururunu kırabildik
İŞTE BİZ BUNU BİLEREK BU GÜÇE AŞK DEDİK.
Hayatıma küfrü katmamın nedenleri bu acı
Düşünmüştüm ki bu gurur güçlü, nedir bu acı
Yanılmışım, kalbimi vererek ölmek lazımmış bana acı
Nefesimin kesildiği yeri anladım.
Sanmıştım acı değil bu astım
Göz göze geldiğimiz zaman sana güzel sözler konuşamadım
Çünkü gözlerine bakarken nefesimin kesildiğinin farkına vardım
Sana bakarken seni seviyorum diye bağıramadım !
Sana bakarken sen benim hayatımsın diye ağlayamadım !
O gözlermiş suçlu, ben değilmişim onla
O gözlere canım fedadır en temiz duygularımla !

Nakarat 2 :
Gülümse rüyalarıma
Sakın bu unutulan kısımı sen de unutma
Sakın... Dur...
Benim güç aldığım büyük yer kalbim
ve bu unutulan kısım

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Rayanduyu kaybediyoruz :(
Sabah şiirler akşam aşk şarkıları.
Artık egoist Rayandu yok :) Romantik ve Güçlü bir Rayandu var :)

Bizim erkekler yazdığına cevap vermeye üşenirken sen ne yapıyorsun... Garip ama iyi.
Teşekkürler. O üşenen erkeklere de bir erkek tarafı olarak çok kızıyorum. Burada baya yazardım da pek işe yaracağını sanmıyorum.
Rayandu reyizliğe evrimleşiyor :D şaka bir yana şiirler güzel.
İçimden resmen kavgacı ve egoist Rayandu gitti ve bitti sanki.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Son Dakika ...
Forumda Bir Egoisti Aşk Rüzgarlarına Teslim Oldu Forumun Egoislerinden Dissleriyle Meşhur Rayandu Gün Geçtikçe Rap e Merak Sarıp Aşk Rüzgarlarına Tutuldu Devamını Gün Geçtikçe Göreceğiz...
Umarım İçindeki Hunger Games Tutkusu Gider Ve İlahi SkyBlock Aşkıyla Yanıp Tutuşmaya Başlar ... :)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Son Dakika ...
Forumda Bir Egoisti Aşk Rüzgarlarına Teslim Oldu Forumun Egoislerinden Dissleriyle Meşhur Rayandu Gün Geçtikçe Rap e Merak Sarıp Aşk Rüzgarlarına Tutuldu Devamını Gün Geçtikçe Göreceğiz...
Umarım İçindeki Hunger Games Tutkusu Gider Ve İlahi SkyBlock Aşkıyla Yanıp Tutuşmaya Başlar ... :)
Kadınlar bize Allah'ın emaneti olarak verildi. Onlar bizim namusuz. Kim ki onlara zarar verirse kendi namusuna zarar verir. Bir şiir o emanetlere yapılacak ufak bir iyiliktir.
Hunger games tutkumun gideceğini sanmıyorum
[DOUBLEPOST=1425321218,1425321166][/DOUBLEPOST]
Güzel başlıyor da 2-3 mısra sonra R.I.P kafiye 2015-2015* @Iskefiyeli18
Kalbimi boşalttım. Eğer bunda kafiye arıyorsan senin bir kalbin yok ve kalbimle empati yapıp bu olayı anlayamıyorsun.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artık egoist Rayandu yok :) Romantik ve Güçlü bir Rayandu var :)

Teşekkürler. O üşenen erkeklere de bir erkek tarafı olarak çok kızıyorum. Burada baya yazardım da pek işe yaracağını sanmıyorum.

İçimden resmen kavgacı ve egoist Rayandu gitti ve bitti sanki.

1- Üşengeç olanlardan birisi benim. Ne yapabilirim ki? Her romantiklik yapma çalışmamda sonu dayak kavga dövüş :D Ben de bundan sonra ormantik olmaya karar verdim B)
2- Kısaca, yeni bir sayfa açıyorsun hayatta. :)
3- Benim hayat sloganım:

Son Dakika ...

Hunger Games daha iyi bence. Skyblock da güzel ama solar system tarzı mapler daha güzel bence.

Ne olduğunu tam olarak ben de bilmiyorum. İçimdeki gücün sadece profesyonel dövüşçülükte olmadığını anladım. Bu gücün 4/3 ünü veren kalpmiş meğer...

Üstteki resimlere bir bak :) "except broly" kısmı beni anlatıyor :D

1.resim -> (Hiçbir şey aşktan güçlü değildir. Broly hariç) :D[DOUBLEPOST=1425321536,1425321496][/DOUBLEPOST]
Kadınlar bize Allah'ın emaneti olarak verildi. Onlar bizim namusuz. Kim ki onlara zarar verirse kendi namusuna zarar verir. Bir şiir o emanetlere yapılacak ufak bir iyiliktir.
Kalbimi boşalttım. Eğer bunda kafiye arıyorsan senin bir kalbin yok ve kalbimle empati yapıp bu olayı anlayamıyorsun.

1- helal reyiz :) hunger games is the best.

2- haklısın. serbest nazım şiirler de var hem. :) (bkz.: zühtü hoca, hababam sınıfı.)[DOUBLEPOST=1425321692][/DOUBLEPOST]
Hani Bırakmıştın EGO Larını Hunger Games Sadece Ego İşidir Pvp İnsanı Aşktan Uzaklaştırır SkyBlock Aşka İnandırır Gel Gel :p

asla. tek kişilik skyblock sıkıcı. serverde de sıkıcı. bence iki kişi ile oynamak yeterli skyblock için.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
tek kişilik skyblock sıkıcı. serverde de sıkıcı. bence iki kişi ile oynamak yeterli skyblock için.
Tek Başına Sıkılıyor Olabilirsin Ama Buna Bir EXP - SCOREBOARD Shop Tarzı Şeyler Getirirsen Tek Başınada Zevkli Oluyor Sunucularda Oynarmış Hissine Kapılıyorsun :)
2 Kişiye Gelirsen Görev Paylaşımı Ve Hafif Chat Ortamı Olduğu İçin Sıkıcı Gelmiyor Olabilir Ama Sunucu İçin İşine Girdimi TİCARET - TKS - SOHBET - İŞ ORTAKLIĞI - REKABET Faktörleri Etkin Oluyor Ve Hiçbir Oyundan Almadığın Zevki Alıyorsun Çok Fazla Sunucuda Oynadım Herkese Göre Saçma Olabilir Bir Yerden Sonra Anlamı Kalmaya Bilir Ama Ben Hiç Birinde Sıkılmadan Sürekli Oynadım Çoğuna 3-4 Defa 0 Dan Başladım Heleki Yeni Açılmış Sunucularda :)
Tek Başına Oynayacaksan SkyFactory - Agrarian Skies Tam Doğrumu Bilmiyorum Mob Paketleri İle Oynarsan Sıkılmazsın :)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
İçini boşalttın ama eleştiri ortamına boşalttın. Dola yısıyla eleştirmek hakkımız. Kafiyeyi bırak ölçü yok.
Sen istersen ki içimi boşaltayım eleştiren olmasın, kağıt kalem önünde. Kimsenin kalbini sorgulamak sana düşmez.